Indret dit nye hjemmekontor med omhu

Når man lige er flyttet i en ny bolig, er der ikke for lidt at få stablet på benene. Man skal måske vænne sig til nye omgivelser, fordi man er flyttet til en fremmed by. Ovenikøbet skal man også have indrettet på ny. Mange af de gamle genstande kan ofte genanvendes, men ny bolig er alligevel forbundet med nye ting.

Træf kvalificerede beslutninger mht. udstyret

Nye ting kan for eksempel tage form som en printermaskine. Det er ikke alle, der har en, selvom det burde være selvfølgeligt inventar. Printere er enten laserprintere eller blækprintere. Til den førstnævnte bruges toner såsom XL toner til Brother TN2320, alt imens der til den sidstnævnte printer hører blækpatroner. Det kan virke uoverskueligt at vurdere, hvilken printer man personligt vil kunne drage mest nytte af. For mange bliver det derfor en lidt tilfældig beslutning baseret på anbefalinger. I dette indlæg får du hjælp til at spore dig blot den mindste smule mere ind på forskellen.

Forskellen på printermaskinerne

Den mest markante forskel giver ud fra printernes navne sig selv. Mens en blækprinter bruger blæk – deraf blækpatroner – til at afgive farve på papiret, bruger laserprintere fint granulerede plastikpartikler, karbon eller andet slags farvestof, hvilket kaldes toner. Laserprintere anbefales som regel til tekstudskrifter, siden du får langt skarpere bogstaver ud af denne end af blækprinteren. Blækprinteren er dog ikke en dårligere udgave af en printer. Den har bare andre egenskaber. De, der præferer blækprintere, holder af grafik i kvalitet. Blækprintere udmærker sig nemlig specielt ved udskrivning af billeder. Når du vælger printer til hjemmekontoret, skal du altså vurdere, hvad den primært skal anvendes til. Det skal til sidst påpeges, at laserprintere typisk er større end blækprintere, og trykket på papiret falmer med tiden mere betydeligt på blækprintere, hvis det præventeres. Laserprintere er desuden kendt for deres udskrifthastighed.