Indret dit hjem med spejle

Det vil måske blive set på som en overdrivelse at sige, at spejle er en essentiel del af indretningen, men alligevel er det ikke helt løgn. Spejle findes i alle mulige former og størrelser, og de kan have forskellige funktioner. Jeg tør godt at sige, at du aldrig har været i et hjem, hvor der ikke var spejle. Det er standard at have spejle i hvert fald på badeværelset. Det er dog tilladt at springe rammerne når det gælder indretningen, også når det kommer til brugen af spejle. Står du og skal finde spejle til dit hjem, og samtidig gerne vil have inspiration til at bruge dem i din indretning så læs med her.

Find et godt spejl

Et godt spejl kan findes mange steder. De kan købes brugt, især hvis du leder efter et vintage eller retro spejl. Spejle i forskellige former og størrelser kan også findes online. Her er det nemt at finde præcist det, du leder efter. Hvad end man er til facetslebne spejle eller spejle med rammer har man mulighed for at få præcist det man vil have.

Hvor skal du hænge spejlet?

Et spejl til badeværelset er måske det mest essentielle spejl i boligen. Det har et formål, som skal opfyldes. Til dette rum kan man derfor vælge et skab, som kan hænges på væggen, og som kan have et spejl i lågen. Dermed får man både et spejl, og opbevaringsplads. Til badeværelset kan man også vælge et spejl, der er oplyst bagfra, og som giver rigtig god belysning. Det oplyser rummet, og leverer bedre lys at se sig i spejlet med, og har derfor også to funktioner. Nogle andre steder, der er rare at have spejle, er i soveværelset, i gangen, entreen eller andre steder, hvor det er rart at kunne se sig selv.