Hvad er symptomerne på skimmelsvamp?

Nogle mennesker har den forkerte opfattelse, at skimmelsvamp kun er noget, der rammer bygninger, men det kan også i høj grad påvirke mennesker, hvis man bliver udsat for det.

Skimmelsvamp vil oftest vise sig i bygninger, fordi der har været for meget fugt i ens bolig. Den del er slem nok i sig selv, men problemet bliver endnu værre, hvis det også begynder at påvirke dem, der bor i den pågældende bolig.

Det er nemlig meget forskelligt, hvordan folk reagerer på at blive udsat for skimmelsvamp, og der er faktisk også visse grupper, der er mere udsatte end andre. Det gælder især for folk med allergi eller astma eller børn. Hører du selv til i en af de grupper, eller er der børn i dit hjem, så er det altså en rigtig god idé at være lidt ekstra opmærksom på symptomerne for skimmelsvamp.

Nogle af de mest almindelige symptomer på skimmelsvamp er:

  • Træthed
  • Hovedpine
  • Svimmelhed
  • Snue
  • Koncentrationsbesvær
  • Irriteret næse og luftveje
  • Irriterede øjne

Det er dog vigtigt igen at understrege, at mennesker kan reagere meget forskelligt på skimmelsvamp, og hvis du er det mindste i tvivl, om du bliver udsat for det, så er det med at kontakte din læge så hurtigt som muligt.

Få løst problemet permanent

Er du udsat for skimmelsvamp, så er det som nævnt en god idé at kontakte din læge for at blive behandlet for det. Dette skal gøres.

Noget andet, der også skal gøres, er dog at kontakte eksperter i skimmelsvamp, så problemet kan blive løst permanent. Har din bolig skimmelsvamp, så vil du nemlig blive ved med at blive udsat for det, indtil det bliver fjernet.

Dette skal også gerne gøres så hurtigt som muligt, så det ikke udvikler sig til at være en større omgang.

Det kan være svært at vide, hvor du præcis har skimmelsvamp henne, men du kan overveje, hvor du oftest mærker dine symptomer, og ellers kan eksperterne med garanti tage en god gennemgang af din bolig for at finde ud af, hvor henne skimmelsvampen er brudt ud og få det fikset, så du ikke skal kæmpe med det i fremtiden.