Husbyggeri fra bunden eller ombygning af hus? Læs med her!

Hansen & Larsen er et stort entreprenørfirma i Vestjylland, som i mange år har arbejdet med husbyggeri samt ombygning af huse. Læs mere her.

Husbyggeri er en proces, hvor der kræves fokus på hvert eneste led

Tænker du på husbyggeri i Skjern? Hansen & Larsen er et stort entreprenørfirma med base i Vestjylland, som har mange års erfaring med husbyggeri inden for både privatbolig, landbrug og erhverv. De har både tømrere, murere, smede, VVS’ere samt tegnere in-house, hvilket er en kæmpe fordel for både dem og dig. Når du skal have opført et hus fra bunden, så kræver det mange forskellige ekspertiser og fagområder, det siger sig selv. Der skal måske støbes fundament, mures, bygges træskelet til isolering samt gipsplader til indvendige mure, der skal lægges rør til vand samt trækkes ledninger til elektricitet bare for at nævne de første fem forskellige håndværkerfag. Hver gang en ny virksomhed bliver koblet på projektet og skal samarbejde, koordinere og være afhængige af de andre for at kunne komme i gang med- eller færdiggøre deres arbejde, jo sværere bliver kommunikationen og jo større risiko er der for, at der går hårknude i byggeprocessen. Hansenlarsen.dk har alle håndværkerne ansatte in-house. De er vant til at arbejde sammen, og ingen spilder deres tid på at vente på, at de andre bliver færdige, for projektlederen indkalder kun de relevante folk, når byggepladsen er klar til dem. Det gør husbyggeriet langt lettere og også billigere for bygherren. Læs mere om husbyggeri på hjemmesiden.

Ombygning af hus i Vestjylland af Hansen & Larsen

Hvis du tænker på ombygning af huset, så kan Hansen & Larsen hjælpe dig. De har base i Vestjylland i Skjern, men bygger over hele landet. Hvis du skal bruge mere plads og har grund til det, så kan en ombygning eller en tilbygning være en god løsning. Der er ikke grund til at rive hele huset ned og bygge et nyt op. Der findes helt sikkert en god løsning til dig, der drømmer om at udvide eller ændre på huset, så du kommer tættere på drømmehuset. Når der skal ombygges, så skal du tale med en af deres arkitekter, som sammen med dig udarbejder en plan for arbejdet og prøver at konkretisere jeres ønsker og behov. På den måde bliver drømmene konkrete og arkitekten hjælper jer med at finde de bedste løsninger på, hvordan de allerede eksisterende hus kan bruges bedst muligt. Det kan være, det drejer sig om en lille tilbygning, om en stor ombygning, om at nedrive vægge eller at bygge vægge op. Der er mange muligheder, og I kan være sikre på, at de nok skal kunne finde den perfekte løsning sammen med jer. Der findes mange forskellige muligheder for ombygning af hus, og du kan være sikker på, at I nok skal kunne finde en løsning i samarbejde med Hansen & Larsen.