Hjemmet har mange muligheder for at skille sig ud

Af Kevin - 17 Aug 2022

Du kan skabe hyggehjørner i din bolig

Hyggehjørner eller -områder er med til at gøre din bolig mere personlig og indretning ér en personlig ting. Du kan sætte dit helt eget præg på din bolig. Det kan være svært at se, hvor og hvad der skal laves om – men ofte er det kun småting. Det kan blandt andet være nye farver på fx puderne eller tæpperne, købe nogle planter eller en evigheds buket, der giver farver og liv til rummet.

 

Farver er med til at skabe stemningen i boligen

Man kan nemt blive træt af at kigge på det samme hver dag i sin bolig og derfor er der mange muligheder for at skabe nye rammer, som kan give nye indtryk. Farver er derfor noget der virkelig kan skabe indtryk og som man kan lege med i boligen for at få mere liv, ved at give nogle af områderne et friskt pust.

 

Når du skal indrette dit rum med farver, er det vigtigt at have farvecirklen i mente. Det handler meget om hvilket farver der passer sammen, når man skal til at indrette. Der er de 3 primære farver rød, gul og blå, som kan bruges til at blande alle tænkelige farver og med hvid og sort, kan man justere hvor lys eller mørk farven skal være. Derfor er det også vigtigt hvis du har tænkt dig at male væggene, finde nogle puder der passer sammen, eller gå på den helt store blomsterjagt som skal pryde de forskellige rum.

 

 

En mere ryddelig bolig giver et mere rummeligt look

 

Ma kan benytte en skænk til opbevaring af måltidets forskellige rekvisitter. I dag bliver skænken også brugt til meget andet. For et eksempel til at have tv´et stående på. Måske har du en gammel pladespiller og har brug for plads til LP´erne, eller gerne vil gemme musikanlægget væk? Måske har du mange bøger der ikke skal stå fremme? Det kan også være ungernes legetøj, så stuen hurtig kan se ryddelig ud. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du vil opbevare i en antik skænk.

 

Det at købe nye møbler behøves ikke at betyde nye-nye møbler. Det er på mode at tage i genbrugen og give de gamle møbler et nyt liv eller en ny plads i boligen. Antikke møbler er på mode igen og hvem vil ikke være lidt med på moden? Så når du vil indrette din bolig eller et værelse, kan du prøve at bruge dine gamle møbler eller gå på jagt efter antikke møbler.

 

Der er hos Nohr Antik et fint udvalg af antikke skænke i forskellige størrelser og farver. Nogle endda med original bemaling, men alle renoverede med respekt for møblet og historien. Du kan derfor helt sikkert finde en antik skænk, der passer ind i din indretning og til dine behov i sortimentet – og hvis ikke, skal du bare vente lidt. Da der løbende kommer antikke skænke på hjemmesiden.