Heatles træpiller hos Hesselager Energi

Står du og mangler træpiller til dit fyr? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Hesselagerenergi, kan du finde Heatlets træpiller. Heatlets træpiller er fremstiller af 100% nåletræ, primært fyr og gran fra et bæredygtigt skovbrug. Kvaliteten af træpillerne vil altid være ensartet, da de bliver produceret på samme savværk. Heatlets træpiller er et stor brand og har en stor brandværdi, samtidig med de har et lavt vandindhold og lav aske indhold. Heatlets er det sikre valg når det kommer til træpiller. Brandet er anderkendt, på det danske, engelske og skotske marked og er derfor det sikre valg for dig der går op i kvalitet, miljø og økonomi. Hos Hesselager energi tilbyder de træpiller i forskellige størrelser og i forskellige kg sække. Du får hermed mulighed for at få det antal Heatlets træpiller hjem, som du skal bruge til dit fyr.

Hvorfor skal du vælge Heatlets træpiller?

Ved at gøre brug af træpiller til dit fyr er du sikker på at du træffer det mest miljørigtige valg, når det kommer til brændstof. Træpiller ses som værende CO2 neutrale, og du kan derfor trygt bruge dem når du skal fyre op i dit fyr. Når det kommer til at være miljøvenlig, er der nogle producenter der er bedre end andre. Heatlets produkter stammer alle fra FSC certificeret skovområder. Det betyder at Heatlets træpiller har en mere miljøvenlig profil end andre træpiller. FSC er en mærkeordning, der bliver tildelt til skovområder der har særligt fokus på plante og dyreliv, samtidig med de har fokus på lokal arbejdskraft. Ved at Heatlets udelukkende anvender træ fra disse skovområder, baserer de deres forretning på at respekterer både miljøet og den anvendte arbejdskraft.

Køb Heatlets træpiller fra Hesselager Energi

Hos Hesselager Energi tilbyder de et stort og spændende udvalg af det anderkendte brand Heatlets. Er du samtidig på udgik efter de helt perfekte træpiller, så er Heatlets træpiller det helt rigtige valg for dig. Vælger du at købe træpiller fra Hesselager Energi, sørger de altid for at du altid får et godt tilbud med på vejen. Så får du også mulighed for at fyre op på en kvalitets og miljøsikker måde, men uden at skulle tømme pengepungen. Så skynd dig ind og gå på opdagelse i Hesselagers store udvalg af Heatlets træpiller.