Havefest gjort let

Af din-nye-bolig - 21 Apr 2021

Skal du holde en stor fest? Hvorfor så ikke holde den i din helt egen have! Det sparer både tid og kan skabe helt fantastiske rammer for festen. Her er et par ting, du skal huske i forbindelse med din fest.

Få styr på det praktisk

Der er nogle praktiske gøremål, du ikke kommer udenom, når du skal arrangere din fest. For det første skal du bruge et festtelt, som du kan samle dine gæster i. Du kan blandt andet leje festtelte på Lavpristelte.dk, hvor du derudover også kan leje et gulv samt borde og stole. Dermed har du det meste på plads i forhold til de vigtige siddepladser.

Blandt de øvrige praktiske elementer, er der naturligvis nogle helt centrale punkter, som består af mad og drikke. Ingen fest er komplet uden at der er styr på dette. Men det kan være meget at stå for selv, hvis festen har mange gæster. Derfor vil vi anbefale, at du enten opsætter en praktisk buffet eller hyrer et cateringfirma til at komme med maden.

Drikkevarerne kan købes i supermarkedet, når der er gode tilbud eller hentes på den anden side af grænsen, hvis dette er en mulighed for dig.

Skab de flotteste rammer

En havefest er en magisk mellemting af noget formelt og mere uformelt. Det betyder, at du ikke nødvendigvis behøver at gøre et kæmpe nummer ud af den, men kan inddrage flot natur som pynt sammen med flag, balloner m.m.

Fordi du holder fest i haven, er det oplagt, at du bruger planter og blomster i og omkring det festtelt, du har lejet. Sørg hertil for, at der er lagt en dug over bordene og pyntet fint op.

Er det en mulighed, kan du desuden bruge fakler og lanterner med levende ild. Det giver en hyggelig stemning, som virkelig skaber den rette atmosfære.

Vær en god nabo

Sidste råd i forbindelse med din havefest er, at du husker at informere dine naboer om festen. Vær ude i god tid og fortæl evt. de kan kigge forbi til en drink.

Husk desuden at tone ned for den tunge bas, når festen løber ud på de senere aftentimer.