Guiden til dig, som er et rodehoved i køkkenet

Af din-nye-bolig - 20 Oct 2021

Hvis du elsker at lave mad, bruger du helt sikkert meget af din tid i køkkenet. Det kan dog være lidt en udfordring, hvis man har et rodet og uorganiseret køkken at arbejde i. Det gør det sværere at finde rundt i, hvor tingene er, og kan i det hele taget bare være irriterende at arbejde i.

Det er derfor en god ide at gøre noget ved problemet, og en gang for alle for styr på køkkenet. Udover organisering, er det også en god ide at have det rette udstyr, hvis man gerne vil lave så god mad som muligt – mangler du Førsteklasses knive og tilbehør? Shop her.

Start forfra – organiser hele køkkenet

Hvis du er nået dertil, hvor hele køkkenet er uorganiseret, og alt egentligt bare roder inde i skabene, er det en god ide at starte helt forfra. Tag alting ud og skabe og skuffer, og lav en plan over, hvor det hele skal være.

I mellemtiden kan du jo også sørge for at gøre alle skabe og skuffer rene, så dit køkkenudstyr kan komme tilbage i rengjorte omgivelser. Lav eventuelt en liste over, hvor de forskellige ting skal være, og også hvilke ting, der skal være sammen. Når du først har styr på det, kan du begynde at stille alle tingene tilbage.

Benyt dig eventuelt af nye opbevaringsløsning

Hvis du gerne vil sætte prikken over i’et i køkkenets organisering, kan du overveje at benytte dig af nye opbevaringsløsninger. Måske du kunne finde beholdere til krydderierne af glas?

Det vil helt sikkert se super flot ud, hvis krydderierne tages ud af deres normale beholdere, og puttes ned i flottere alternativer. På samme måde kan du finde glasbeholdere til ting som mel, sukker og lignende. Det vil helt sikkert gøre, at dit køkken blive endnu mere organiseret.