GrusDirekte.dk forhandler billigt grus og træflis

Af Kevin - 17 Feb 2022

Der er forskellige typer underlag, som du kan have behov for til haver, indkørsler, gangstier og andet. GrusDirekte.dk har lige det, du skal bruge, når det kommer til underlag. De har blandt andet billigt grus i forskellige variationer, der anvendes til støbning og lignende. I deres sortiment finder du også et bredt udvalg af træflis.

Parkgrus og andet billigt grus til haver og indkørsler

Grus bruges til meget forskelligt, og det kan både anvendes hjemme og til veje. GrusDirekte.dk har alt, du skal bruge, i deres udvalg af billigt grus. Det inkluderer blandt andet løst stabilgrus på 0-32 mm og støbegrus/betongrus på 0-8 mm. De har billigt grus til alle formål, og hos dem kan du lære meget mere om, hvad de specifikke typer kan bruges til. Blandt andet er det vigtigt, at når du har brug for billigt grus til brolægning, så skal gruset gerne være forholdsvist lerholdigt. Det gør nemlig, at det holder fast på brostenene. Er du mere interesseret i at have små gangstier i have og køkkenhave, så er parkgrus det, du er på udkig efter. Det giver en flot detalje i haver og andre steder, hvor der er behov for stier. Mangler du billigt grus, så bør du tage ind forbi GrusDirekte.dk og finde det helt rigtige til dit projekt.

Undgå ukrudt ved dine planter med træflis

Foruden grus kan du også finde træflis og barkflis, der kan være utroligt nyttigt i haven, hos GrusDirekte.dk. Forskellen på træflis og barkflis er tydelig. Barkflis er mørkere, da den netop er lavet af bark. Både barkflis og træflis kan bruges til frostsikring af dine planter samt bunddække til dine planter. Der er finere flis, der specielt er godt egnet til ridebaner. Anvender du træflis og barkflis til dine planter, kan du også forhindre ukrudtet i at vokse og ødelægge dine bede. Det er netop fordi, at flisen dækker jorden, så sollyset ikke når derned. Et for tyndt lag træflis kan derfor tillade lyset at komme ned og give ukrudtet chance for at bryde frem. Derfor er et lag på 10-12 cm det, der anbefales, så du kan være sikker på, at solen ikke skinner igennem laget. Skal du bruge træflis, uanset om det er til din egen have eller til parker, så er du sikret hurtig levering med GrusDirekte.dk.

Du kan være helt sikker på, at GrusDirekte.dk har, hvad du skal bruge af grus og træflis. Der er ingen opgaver, der er for store eller små til dem. De har stor erfaring i branchen, og derfor kan de sikre dig høj kvalitet og god service.