Gør ind- og udgang nemt med elektroniske låsesystemer

Er I ved at overveje, om der skal skiftes låsesystem? Måske du er ansvarlig for den del i bygning, hvor der er mange mennesker, der altid skal have adgang ind og ud af bygningen. Ved de klassiske, mekaniske låsesystemer betyder det formentlig, at hver enkelt person har en eller flere nøgler, og måske endda at der er systemnøgler til hoveddøren og andre nøgler, der passer i forskellige døre rundt omkring.

Med elektroniske låsesystemer gør I det let for alle at få adgang til lige præcis de døre og lokaler, der er brug for. Her kan I digitalt kode, hvem der skal have adgang hvor, så der ikke skal skiftes nøgler, hver gang man skal have adgang et nyt sted. Det giver samtidig muligheden for, at I kan lukke et kort eller en nøglebrik, hvis det bliver væk – i stedet for at skulle til at skifte lås som ved et mekanisk låsesystem med bortkomne nøgler.

En billig og sikker løsning

Er I ikke overbeviste om, at elektroniske låsesystemer er noget for jer? Det kan være, I vurderer, at der ikke er behovet for, at der skal være adgang til forskellige personer forskellige steder, eller at budgettet ganske enkelt ikke er til at indføre det lige nu. Så kan mekaniske låsesystemer være et udmærket alternativ, der også fungerer rigtig fint.

Her er der tale om de klassiske låse med nøgler, de fleste kender blandt andet hjemmefra. Løsningen er akkurat lige så sikker og tryg som med elektroniske låse, ligesom de da også alle er godkendt efter de sikkerhedsstandarder, der findes. Selvom det kan være lidt bøvlet, hvis en nøgle forsvinder, eller hvis I får brug for at kopiere nøgler for at få flere, så er det stadig en løsning, der fungerer rigtig fint, og som generelt er væsentligt billigere at have med at gøre.