Gør dit værelse grønnere

Både indendørs og udendørs planter er flotte og kan give glæde i hverdagen. Især indenfor hjemmets vægge, hvor praktisk talt alt er menneskeskabt, kan det være livgivende at have noget levende at tage sig af. På en måde kan man faktisk sammenligne planter lidt med kæledyr – de er levende og skal passes og plejes, og kvitterer så med at vokse sig større og flottere… og kan også formere sig. Men længere end det kan og bør den sammenligning nok ikke række. Pointen er bare, at det er meget givende at have planter, og ofte vil være alt bøvlet med vanding værd.

Find nogle flotte potter

Det er lidt hønen eller ægget, om man vælger planter til at passe i sine potter, eller man lader sine potter afspejle valget af planter. Og det kan egentlig også være lige meget, for uanset hvad skal man have skaffet sig både flotte planter og flotte potter. Hvis du vil have et ensartet, rent udtryk, hvor planterne træder frem i egen ret, kan det være en idé at finde ensartede potter, som ikke tiltrækker sig så meget opmærksomhed, men i stedet henleder blikket på planterne.

Mange andre vælger at gå i den modsatte retning ved at gå all in på det spraglede og have både planter og potter variere og være med til at skabe liv og dynamik i rummet. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvordan du prioriterer og får planterne til at indgå i rummet. Men uanset hvad vil du hos bergs potter kunne finde charmerende potter, som vil kunne indgå i alle mulige former for indretning. Og når du har tømt deres lager, er det altid muligt at gå på loppemarkeder og kældre og lofter og alle mulige andre steder, hvor der er potter. Og hvis du går all in, kan du også begynde til keramik og lave og dekorere dine helt egne!