Gør brug af din have hele året rundt

Af din-nye-bolig - 30 Aug 2021

Er du også ofte forstyrret af solen når du sidder udendørs? Så kan det være en god idé at investere i noget solafskærmning fx store parasoller. Dette kan forlænge sommersæsonen i begge ender – da parasoller kan anvendes hele året rundt til afskærmning af både sol, kulde og let nedbør. Du kan altså bruge parasoller til flere formål, og det er derfor også uden tvivl en god investering, som du vil få meget glæde af.

Du kan altså sagtens nyde et godt måltid ude på terrassen uanset om solstrålerne er kraftigere som aldrig før eller regnen siler ned.

Styrk både inde og udeklimaet
En stor parasol kan være meget behjælpelig med udeklimaet, men kan faktisk også påvirke indeklimaet i den rigtige retning. Hvis du placerer en parasol eller anden solafskærmning tæt ved vinduerne, så kan det hjælpe med at køle rummet ned, hvor du samtidig også kan regulere lysindfaldet. Dette kan især være behjælpelig hvis du bor i et hus med store åbne vinduer ligeud til terrassen.

Husk hyggen i efteråret
Efteråret er ofte noget, som mange forbinder med indendørshygge. Men du kan også sagtens skrue op for hyggen udendørs. Et god tip er at hænge nogle lyskæder op i parasollen, som giver et hyggeligt skær til de kolde efterårsmåneder. Hæng gerne nogle lanterner op i træerne og stil dem rundt omkring i haven, som giver lys hele vejen rundt.

Husk også de varme tæpper, hynder og puder, så du og dine gæster også kan holde til de kolde temperaturer.

Der er altså mange måder hvorpå man også kan gøre have mere attraktiv om efteråret – det kræver blot lidt fantasi og den rette indretning. Tag gerne en tur ud i havecentret og indkøb en masse planter og blomster, som også kan holde til efteråret og vinteren, så der stadig er noget liv i haven.