Gør arbejdet nemmere med en græsriver og maskiner til brakpudsning fra www.dk-tec.dk

Af din-nye-bolig - 17 Mar 2022

DK-TEC har alt, du skal bruge inden for maskiner til jord- og landbrug. Læs mere her om bl.a. en græsriver eller om maskiner til brakpudsning.

En græsriver gør det nemt at dække store arealer

Søger du en græsriver til ATV, traktor eller havetraktor? Hos DK-TEC kan du finde et stort udvalg af forskellige maskiner til gode priser, og du kan være sikker på at, du nok skal finde den helt rette maskine til dine behov. Du finder helt sikkert den rette græsriver model i butikken, da der findes mange forskellige at vælge imellem. Der er både brede og mindre brede modeller, samt ATV-net i butikken til at rive græs. Når man har slået græsset, er det vigtigt at rive det sammen, da det ellers ligger og ser grimt ud og desuden går i forrådnelse og dækker for græsplænen, så den ikke får sol. Hvis man arbejder på store områder med store arealer med græs, så kan det være noget af et arbejde at skulle rive græsset sammen, og derfor er det en god ide at skaffe sig en græsriver, som kan klare opgaven for en. Der findes forskellige modeller i butikken, og du kan med sikkerhed finde den helt rette græsriver i butikken til en god pris. Læs mere på www.dk-tec.dk om det store udvalg af maskiner til minilæsser, traktor etc. til bl.a. have- og anlægsarbejde samt jord- og skovbrug.

Find også maskiner til brakpudsning hos DK-TEC

Hos DK-TEC kan du også finde maskiner til brakpudsning. En brakpudser har knive siddende løst på en tallerken i stedet for slagler på en aksel. Rotorklipperen har mindre mere præcise knive, men brakpudseren egner sig godt til store områder af jævnt græs uden risiko for sten eller grene og uden for meget hældning. Den er også god til store områder med tidsler eller brændenælder og er et super effektivt redskab til brakpudsning. Hvis du er i tvivl om, hvilken model, du skal vælge, så kan du måske finde den rette rådgivning hos www.dk-tec.dk, hvor de kan svare på dine spørgsmål om, hvad der skal til for opnå det rette resultat. Er det en brakpudser, en rotorklipper eller noget helt andet, der kan opfylde dine behov og ønsker? Der er mange muligheder hos dk-tec.dk. De har et stort udvalg af maskiner til landbrug, have og anlæg, og hvis du skal bruge hjælp eller rådgivning, så kan du altid kontakte dem og stille dine spørgsmål. Læs mere om de gode maskiner til brakpudsning, som kommer i mange forskellige størrelser på siden, hvor du helt sikkert vil kunne finde præcis det, du søger til en fornuftig pris og med god kundeservice.