Glimmervæg – pift væggene op

Skal du have malet væggene, og ønsker du at gøre noget specielt ud af eksempelvis børneværelset? Så bør du forsøge dig med at lave en glimmervæg.

En glimmervæg bliver mere og mere populært, og hvem ønsker ikke at leve lidt mere eksklusivt af billige penge? Dette kan nemlig lade sig gøre med glimmermaling. En glimmervæg er et stort hit blandt de små prinsesser, men glimmermaling kan også bruges til meget mere. Den lille udforsker kan få en helt unik stjernehimmel med glimmer i loftmalingen. Med en guld glimmer i den lyse maling på væggen i stuen kan du opnå et æstetisk smukt udtryk, når lyset rammer helt rigtigt. Hvis det er et mere ungdommenligt udtryk, du er på udkig efter, så kan du med stor fordel bruge en lilla eller pink glimmer blandet i mørk maling, som giver en diskotekslignende fornemmelse. Der er mange muligheder, og selv dine træmøbler kan få et særligt glimt med regnbue eller diamanteffekt.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her alt, du skal bruge til din glimmervæg.

Sådan laver du en glimmervæg

Det er slet ikke svært at lave en glimmervæg. Fremgangsmåden er utrolig nem, og det er noget, som alle kan finde ud af. Fremgangsmåden er faktisk ikke anderledes, end hvis du skal male din væg med almindelig vægmaling. Det eneste du skal gøre, er at blande en bøtte glimmer i en 3-liters malingspand. Vær dog opmærksom på, at du først skal blande glimmer i malingen, når væggen skal have det sidste lag. På den måde sparer du også lidt på glimmeret, og du får samtidig det bedstmulige resultat. Brug enten rulle eller pensel for at få et ens udtryk på væggen. Skifter du metode eller værktøj undervejs, risikerer du at få et mønster på væggen.

Det er altså relativt simpelt at lave en glimmervæg til børneværelset, og børnene vil med garanti blive mere end glad for denne unikke glimmervæg. Du bør lave en glimmervæg, hvis du har lyst til et sjovt og meget underspillet, kreativt spark til bloigindretningen, og hvis du ønsker at give dine børn et unikt udtryk på deres værelse.