Glastavler til ethvert behov på arbejde eller hjemme

Af Peter - 22 Feb 2021

Mangler du en måde at holde styr på ugens planer i en meget travl hverdag? Kunne du godt tænke dig noget fysisk overblik på kontoret eller i hjemmet? Så bør du overveje at anskaffe dig glastavler.

Der er mange fordele ved at vælge glastavler i forhold til så mange andre typer af tavler. Hvert et ord og tegn, du skriver på tavlen, fremstår skarpt og tydeligt på grund af glasoverfladen. Glastavler er desuden en investering, som du vil blive glad for i mange år frem. Tavlen bliver nemlig ved med at virke år efter år, så du kan med god grund anskaffe dig en glastavle. Farver fra tusserne forsvinder, så snart du visker tavlen ren, så du ikke kan se, hvad du tidligere har skrevet på tavlen. Glastavler findes i mange forskellige farver, designs og størrelser, så du kan med garanti finde en, der passer til lige præcis dine krav og behov.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af glastavler.

Glastavler i høj kvalitet og flotte designs

Hvis du står og mangler en eller flere glastavler, så leder du med garanti efter den højest mulig kvalitet. Alle glastavler har en hærdet overflade med magnetisk sikkerhedsglas, som er 3 mm tykt. Kanterne på tavlen er poleret, så du få en slidstærk tavle med elegante kanter. Noget af det smarte ved glastavler er, at du kan benytte de samme tusser og viskere, som du bruger til dit almindelige whiteboard. Glastavlerne er desuden magnetiske, så du kan tilføje ekstra dokumenter på din tavle.

Der findes mange farvemuligheder, når det kommer til glastavler. Det mest klassiske valg er den hvide, som passer ind på ethvert kontor eller mødelokale. Du kan også vælge den sorte farve, som giver et mere råt look. Hvis du ønsker et mere vildt udseende, er der mange muligheder. Du kan eksempelvis vælge en gul, rød, pink, grøn eller turkis tavle, hvis du ønsker dig en udover det sædvanlige. Du kan desuden vælge mellem mange forskellige designs, f.eks. kvadratiske, aflange og høje glastavler, så du kan med garanti finde den, der passer til dine behov.