Give din bolig nyt liv med facaderens og algerens

Facaden på din bolig har stor betydning for, hvordan din bolig tager sig ud. En frisk og ren facade får din bolig til at skinne, og hele boligen vil således blive indbydende og pæn at se på for alle iagttagere. Af samme grund vil en beskidt og snavset facade give dit hus et gammelt og slidt udtryk, og der er derfor meget at hente ved at gøre din facade ren en gang imellem.

Effektiv rengøring og beskyttelse af dine facader

Hvis du vil have renset dine facader på huset, findes der ikke noget mere effektivt end en facaderens. En facaderens udføres af professionelle, der kommer forbi med moderne udstyr og effektive produkter, som renser din facade i dybden på en skånsom på.

Her vil alger og alt andet skidt og snavs bliver fjernet, så dine facader bliver efterladte med skinnende rene overfalder, hvilket vil give et frisk og rent look til hele din bolig.

En facaderens er især et godt valg for dig, der har en facade, som er udsat for algeangreb, men alle gamle og beskidte facader kan blive pæne og rene med en facaderens.

En facaderens vil også behandle din facade med en miljøvenlig imprægnering, som beskytter din facade mod algeangreb i fremtiden.

Algerens af tag og terrasser

Hvis der er andre dele af din boligs ydre, der trænger til en rengøring, kan en algerens være det helt rette valg. En algerens kan fjerne alger på tag og fliser, så hele dit hus kommer til at ligne, at det blev bygget i går.

En rens af dit tag vil beskytte dit tag og give det en længere levetid, mens en rens af dine fliser på terrassen vil gøre dit uderum endnu mere indbydende, så du kan skabe den helt rette stemning i sommermånederne, når der skal hygges om grillen og så videre.