Giv væggene liv

Indretning i hjemmet kan komme i mange former, og man bestemmer selv, hvordan den skal være. Når man skal indrette sit eget hjem, bliver det meget personligt, da man selv har stået for det. Indretning er mange ting, og det kan være alt fra møbler, blomster, plakater og alt hvad der hører til. Når man har fået sine møbler ind, kan der hurtig opstå store hvide vægge, som kan være kedelige at kigge på. Heldigvis findes der en løsning på det.

Udfyld huller med plakater

Man kan indrette sit hjem med flotte plakater, som vil skabe personlighed og et kreativt udtryk. Plakater kommer i mange størrelser, men hvis man gerne vil dække en stor væg med billeder, kan man vælge rammer 50×50, herved vil det store billede tilføje farve og skabe sammenhæng i hjemmet. Plakater og billeder er et godt redskab til at fylde nogle huller i hjemmet, hvor der mangler noget liv. De er egnet i de mindste og smalleste rum, hvor de flotter farver skaber hygge. Derudover kan man også selv vælge, hvordan plakaterne skal se ud. Derfor kan man vælge plakater med sjove motiver til køkkenet eller badeværelset, som vil give humor til hjemmet.

Skab din egen billedvæg

Store billeder med en ramme på 50×50, kan være flotte i et større hjem, men i mindre lejligheder kan det godt virke voldsomt, derfor kan det være en god idé at vælge nogle mindre billeder. Hvis man har flere små billeder, kan man sammensætte dem, herved kan man lave en billedvæg, som vil pynte godt og give liv til hjemmet. Sammensæt forskellige størrelse billeder og placere dem på tværs af hinanden med en rimelig afstand, og du vil skabe en unik væg, som du selv har skabt. Men pas på med at have den samme farve på det samme sted, da det vil kunne skabe ubalance i hjemmet.