Giv din bolig nyt liv med hjælp fra en tømrer

Trænger din bolig til et frisk pust? Med hjælp fra en dygtig og kompetent tømrer, kan du give din bolig helt nyt liv. Læs mere her om, hvad en tømrer kan gøre for dig og din bolig.

Få mere plads at boltre dig på

Hvis behovet for mere plads er opstået, fx i form af et børneværelse eller et ekstra toilet, så kan en tømrer hjælpe dig med at få lavet en tilbygning. En tilbygning er ofte langt billigere, end at købe en helt ny bolig, og så tilfører du desuden din bolig en øget værdi. Flere kvadratmeter er nemlig lig med højere salgspris.

Få et flottere hus med et nyt tag

Et nyt tag kan fuldstændig ændre måden, som dit hus tager sig ud på. Et nyt tag kan få et gammelt og slidt hus til at fremstå næsten nyt. Der er dog andre gode grunde end de rent æstetiske, til at få lagt nyt tag på huset. For det første så øger du værdien af huset markant, og for det andet så sparer du mange tusinde kroner hvert år på varmeregningen, da det nye tag vil være bedre isoleret, end det gamle.

Anlæggelse af et nyt tag, er en af de opgaver, tømrer er allerbedst til.

Få mere ud af haven med en terrasse

Hvis du vil have mere ud af din have, så kan en ny terrasse være en rigtig god løsning. En terrasse skaber nemlig et fantastisk uderum, som du kan nyde godt af hele året – særligt om sommeren. De fleste tømrer kan hjælpe dig med at få lavet en ny terrasse. Særligt træterrasser er mange tømrer utrolig gode til at bygge.

Vælg en lokal tømrer

Der er flere fordele ved at vælge en lokal tømrer. Du sparer fx mange penge på transportudgifterne. Er du fra Kolding, kan du derfor med fordel vælge en tømrer Kolding.