Giv din bolig en sommer makeover

Det er officielt sommer om mindre end en måned, og det kan være, at man måske ser den kommende årstid som en perfekt anledning til at skabe forandringer i sit liv. Disse forandringer kan komme til udtryk på mange måder, for eksempel i forhold til boligen, der måske trænger til en sommer makeover, som du kan læse mere om her. 

Indret med håndlavede borde 

Boligens borde er et vigtigt element, når det kommer til indretningen, da bordene er med til at bestemme boligens udtryk, og da de fleste bruger deres borde hyppigt, for eksempel når de spiser, er det vigtigt, at du har nogle borde, som du er glad for. Håndlavede borde er meget populære, da de har en udstråling, der både er rustik og klassisk, hvorfor mange vælger denne bordtype. Derudover har håndlavede borde også en god holdbarhed, hvorfor de skal ses som en investering, du kan få glæde af i mange år. Så hvis du ønsker et møbel i et lækkert design og i god kvalitet, kan det være, at du skal overveje at et eller flere håndlavede borde til hjemmet. 

Få naturen ind med planter 

Hvis du på det sidste har følt dig lidt småtræt af din bolig, er det ikke udelukket, at den måske mangler en plante eller to. For planter tilføjer et element af liv til boligindretningen og hjælper også på indeklimaet. Derudover er mange planter smukke at se på, særligt hvis de får den rette pasning, og det er muligt at vælge mellem mange forskellige slags planter, så du kan få en plante, der komplimenterer din boligindretning. Hvis du for eksempel har nogle hvide vægge, som du ønsker at live lidt op, kan du eventuelt investere i en svævehylde, hvor du kan placere nogle hængeplanter, der kan skabe en lille grøn oase, som kan drage associationer til sommermånedernes vilde natur. 

Bland stilarter 

Du kan med fordel overveje at blande forskellige stilarter, hvis du ønsker en unik boligindretning. Dette kan du for eksempel gøre ved at træffe uforudsigelige valg såsom at supplere et håndlavet bord med pastelfarvede velour stole, da du på denne måde blander rustik boligindretning med et mere feminint udtryk. Du kan også blande stilarter ved at lave en billedvæg med forskellige billeder, hvor nogle måske er fotografier, mens andre er malerier eller tegninger. Det er kun fantasien, der sætter grænser, for når det kommer til at blande stilarter, er der ingen regler, da det vigtigste er, at du synes om boligen og nyder at opholde dig i den.