Forlæng sæsonen med en terrassevarmer

Af din-nye-bolig - 29 Jan 2022

Drømmer du også om mange flere varme stunder på terrassen? Her vil en terrassevarmer være helt perfekt. Når solen går ned, vil en terrassevarmer nemlig være med til at forlænge sommeraftenerne på terrassen, selvom temperaturen falder udenfor. En terrassevarmer vil altså kunne benyttes hele året rundt, og endda så de lidt kølige forårs- og efterårsdage kan nydes udendørs.

Vælg den rette terrassevarmer, så du får mest muligt glæde af den

Der er flere forskellige ting du bør overveje, når du vil finde den terrassevarmer, som passer til dit behov. Der er forskel på dem, afhængig af om terrassevarmeren skal bruges indenfor eller udenfor. Der skal også tages stilling til, hvor stort et område terrassevarmeren skal kunne opvarme, og hvor meget det må koste i forbrug at have terrassevarmeren tændt. Der findes flere forskellige modeller af terrassevarmere. Nogle er elektriske eller fungerer som infrarød varmere mens andre bruger gas. Der er mange fordele og ulemper ved de forskellige terrassevarmere og her bør du netop tænke på hvad dit behov er. Ved en infrarød terrassevarmer blæser varmen ikke væk på samme måde som det gør ved gasvarme.

Infrarød terrassevarmer har mange fordele

De fleste eldrevne terrassevarmere er både lugt- og lydfri i modsætning til gasvarme. Endnu en ulempe ved en gasdreven varmer er, at varmen fra den bliver spredt ud i en cirkel omkring den. Derfor er man ofte nødsaget til at stille den i midten af eller meget centralt, i firhold til at flest mulige skal kunne få glæde af den.

Hvis du vil undgå dette, kan det være godt med en infrarød terrassevarmer som ikke behøver stå på et bord eller på jorden for at sprede varme til dig og dine gæster. Den kan i stedet monteres præcis der, hvor I har brug for den – Den står derfor ikke i vejen for nogen af jer og så holder den jer varme hele aftenen.