FOCUS Moduler A/S tilbyder modulbyggeri

Af Kevin - 24 May 2022

FOCUS Moduler A/S laver modulbyggeri og har mange års erfaring med bl.a. mandskabsvogne, beboelse og kontorer. De arbejder med moduler og er derfor eksperter i at lave kreative løsninger på deres kunders problemer og behov. Læs mere her.

Skræddersyet modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S

FOCUS Moduler A/S har mange års erfaring med modulbyggeri inden for både kontorer, sanitet, kantiner, institutioner etc. Se deres tidligere cases her, hvis du søger efter en pålidelig og erfaren samarbejdspartner til udvikling af skræddersyede løsninger. Modulbyggeri har mange fordele og scorer højt på prisvenlighed, fleksibilitet og hurtighed. Med moduler kan man stable bygninger oven på hinanden. Hele ideen er, at modulerne passer sammen, og det giver mulighed for at bygge til uden at skulle starte forfra. Så hvis du pludselig finder ud af, at du vil have en etage mere oven på kontorpavillonen, er det ikke noget problem. De har udviklet modulbyggeri i årevis og har derfor mange standardmodeller til bl.a. ophold, beboelse, kontorer, sanitet etc. Men de laver også skræddersyede løsninger efter deres kunders behov. Hvis du har helt særlige ideer eller behov, så sidder deres tegnere, konstruktører og håndværkere klar til at hjælpe dig med at udvikle en helt særlig løsning. De arbejder både med kontorer, sanitet, kantiner, genhusning, institutioner, skoler etc. Læs meget mere om modulbyggeri på deres hjemmeside, www.focusmoduler.dk, hvor du helt sikkert vil kunne finde den rette løsning. Der findes mange muligheder med modulbyggeri og det går meget stærkt med at få sat det op, installeret, tilkoblet el og vand og gjort klart til brug. Det ville ikke tage mange arbejdsdage at få sat 10 nye kontorpladser til tilhørende mødelokaler og toiletfaciliteter op som en midlertidig løsning, indtil de rigtige kontorbygninger var færdigbyggede.

Smarte løsninger fra virksomhed til virksomhed

FOCUS Moduler A/S har årevis af erfaring med containere, mandskabsvogne, kontormoduler m.m. De arbejder med moduler, som kan sammensættes på kryds og tværs. Det er netop det smarte ved modulbyggeri: de standardiserede størrelser som gør, at modulerne kan stables og tilkobles hinanden på et hav af forskellige måder. Derfor går det enormt hurtigt med bygning og opsætning af kontorer, beboelsesmoduler, mandskabsvogne eller hvad der nu måtte være brug for. Du kan helt sikkert finde præcis den løsning, du skal bruge i samarbejde med deres konstruktører, ingeniører og tegnere. De har eget værksted i Randers, hvor de bygger efter de bedste klimavenlige principper. Alle deres moduler er energibesparende og bygget af klimavenlige materialer og har fokus på godt indeklima. Læs mere om de mange løsninger, som de tilbyder inden for modulbyggeri på deres hjemmeside www.focusmoduler.dk. Du kan helt sikkert finde den rette løsning ved deres hjælp, uanset om det er til en kantine, en skole, genhusning, ungdomsboliger eller mandskabsvogne.