First Floor CPH tilbyder New Yorker vægge

Hos First Floor CPH finder du alverdens løsninger af vægge og lokaler til både det private hjem såvel som til arbejdspladsen. Det dækker over eksempelvis New Yorker vægge, som er eftertragtet i de danske hjem, men det dækker eksempelvis også over et glasvægsmødelokale og andre løsninger til kurser, møder, venteværelser m.m.

Få smarte New Yorker vægge fra First Floor CPH

New Yorker vægge er smarte og brugbare i moderne hjem. Både fordi New Yorker vægge skærmer af for lyde og lugte samt giver god belysning til et rum. Det er den perfekte erstatning for en traditionel væg, som blot skærmer lyde og lugte fra, men ikke giver mere belysning. Og frygt ej, for der findes New Yorker vægge i mange forskellige størrelser og former, så der er noget for enhver smag og til ethvert ønske. Derfor skal du ikke lade dig begrænse af din egen tvivl, men i stedet tage fat i www.firstfloorcph.dk og få en uforpligtende snak om en eller flere New Yorker vægge til dit hjem.

For New Yorker vægge kan både være som afskærmning mellem stue og køkken, men kan også fungere som walk-in eller som brusevæg. Har du små børn og en trappe i hjemmet, kan du få opsat en New Yorker væg skydedør ved trappen, så der er noget at støtte sig opad.

Et glasvægsmødelokale er perfekte til kurser

Et glasvægsmødelokale er en super smart løsning til kurser, møder og andre events. Glasvæggene giver et ekstra lysindfald, og det gør det nemmere at se og forstå præsentationer og andre ting, der foregår i lokalet. Det perfekte lysindfald i et glasvægsmødelokale er ligeledes med til at sætte rammerne for en god stemning, hvilket et mørkt og meget indelukket lokale ikke formår.

Et glasvægsmødelokale er også en god løsning, hvis man ønsker at skabe en mere afslappet atmosfære til et møde. Med en glasvæg kan man nemlig se ud i det omkringliggende rum, og det giver en mere afslappet stemning.

Ønsker man ikke at have folk udefra til at stå og kigge ind, kan man vælge at erstatte det traditionelle gennemsigtige glas med matteret glas til sit glasvægsmødelokale. Dermed opnår man både at kunne skærme af for omverdenen og mennesker samt det perfekte lysindfald.

Kunne det være interessant at høre mere om et glasvægsmødelokale til dig og din arbejdsplads eller til din klinik, dine kurser eller til andre events? Så er du mere end velkommen til at tage fat i First Floor CPH, der altid står klar til at hjælpe med alle forespørgsler.