Find det du mangler og prøv cos og krogh

Hos Cos & Krogh kan du møde Kathrine Cosmos og Maria Krogh. To sprudlende og glade kvinder fra Horsens, som har ægte iværksætterkraften og som elsker at gøre tingene lidt sjovere. De har ikke kendt hinanden i mange år, men de har de sidste par måneder talt sammen som om de har kendt hinanden hele livet. De har samme holdninger, meninger og tanker om livet. De brænder for det, de laver, og de elsker at forny dem og drømme stort. Maria har længe drevet en succesfuld og skøn webshop med tøj og færdige pakker til mor & barn, mens Kathrine er grundlæggeren og skaberen bag mærket cos & krogh.

cos og krogh tilbyder bærdygtige produkter

De stolte af at passe på deres jord og beskytte deres miljø for fremtidige generationer. Det gør de bl.a. gennem deres smukke evighedsblomster fra deres eget mærke Flowers by Cos. Disse blomster holder stort set for evigt og kræver ingen pleje, da de er farvet med naturlige vandfarver. Det betyder, at de sammen træffer et valg om at passe på den verden, de lever i. Og den idé kan de godt lide. de mener, at det er vigtigt at tænke på fremtiden, når man træffer valg i nutiden. Derfor er de altid på udkig efter nye måder at være mere bæredygtige og miljøvenlige på. Det er noget, der er vigtigt for os, og de håber, at det også er vigtigt for dig.

cos og krogh genbruger alt deres emballage

Ud over at vælge deres leverandører omhyggeligt og farve deres evighedsblomster med naturlige vandfarver, genbruger deogså emballagen. Det betyder, at pakker, der kommer fra Cos & Krogh, er genbrugsemballage. Nogle gange ikke så pæne papkasser, andre gange nye kasser lavet af genbrugsprodukter. Deres blomster fra Flowers by Cos er pakket i genbrugspapir, og sløjfen er bundet med bånd lavet af genbrugsflasker.