Find den rette Jielde lampe, eller udforsk udvalget af Bauhaus lamper hos Modern Lamps

Den flotte lampe- og møbelforretning Modern Lamps findes både som fysisk butik på Østerbro og som webshop på www.modernlamps.dk. Her restaureres og forhandles flotte designermøbler fra navne som Christian Dell, Arne Jacobsen og Hans J. Wegner. Dette gøres med stor erfaring og sans for detaljen, sådan at du kan nyde gamle designermøbler, som var de nærmest nye.

Bauhaus lamper i flotte design til alle hjem

En del af kataloget hos Modern Lamps består af flotte Bauhaus lamper. Kender du lidt til designhistorien, ved du, hvor vigtig en skole netop Bauhaus-stilen var. Det flotte design, der kombinerer funktionalitet med æstetik, er netop det, der gør Bauhaus lamper til eftertragtede designobjekter i dag. Hos Modern Lamps finder du derfor Bauhaus lamper i form af både sakselamper, lamper med flexarm samt lamper i elegant messing. En stor del af sortimentet består for eksempel af de populære Christian Dell lamper, der både kommer i forskellige farver og størrelser. Det er nemlig vigtigt for indehaverne af Modern Lamps at kunne imødekomme mange forskellige smage for indretning, sådan at du med sikkerhed altid kan finde Bauhaus lamper, der passer dig og dit hjem. Du kan derfor sagtens gå på opdagelse i sortimentet uanset om du foretrækker afdæmpede farver, skrappe farver eller en klassisk sort.

Sammensæt en Jielde lampe efter dine ønsker

Ligeledes består det flotte sortiment af Jielde bordlamper, gulvlamper og væglamper. En Jielde lampe er tegnet af franskmanden Jean Louis Domecq. Designeren tegnede lampen i starten af 50’erne, der fra det tidspunkt har formået at holde sin popularitet ved lige. Dette skyldes blandt andet lampens innovative konstruktion. Der er nemlig ikke trukket nogle ledninger gennem en Jielde lampe. I stedet findes to messingringe inde i hvert kugleled, som fører strøm videre fra arm til arm. Netop denne teknologi gør, at en Jielde lampe kan bygges op med præcis så mange arme, som du synes, sådan at den passer din specifikke bolig. På denne måde kan du således opbygge din helt egen design-skulptur, der hos Modern Lamps leveres som både væglamper og op til syvarmede gulvlamper eller firarmede lysekroner. Alle fås de i enten forkromet, lys børstet stål og mørk børstet stål, der er nænsomt restaureret, sådan at en Jielde lampe fra Modern Lamps føles næsten som ny. Uanset hvilken model du vælger, kan du dog vide dig sikker på, at en Jielde lampe vil give din indretning masser af personlighed og sågar en smule kant.

Læs mere om de mange forskellige designerlamper, du har at vælge imellem, på www.modernlamps.dk, eller besøg butikken på Østerbro, hvis du hellere vil se udvalget med egne øjne.