Find den rette boligadvokat og køb din drømmebolig

Når du vil købe din drømmebolig går du en spændende proces i møde. Det er altid spændende at gennemgå boligmarkedet for at finde sin nye drømmebolig. Det er altid underholdende at skulle istandsætte og designe sit nye hjem. Og så er det altid rart at være faldet til i sin drømmebolig. Midt i denne spændende proces er der dog også en hel del juridiske elementer som skal falde på plads, særligt når du skal købe din drømmebolig. Derfor er det vigtigt at finde den rette boligadvokat, som kan bistå dig med juridisk rådgivning og vejledning under hele købsprocessen.

Få juridisk rådgivning gennem hele købsprocessen

En boligadvokat er din juridiske rådgiver gennem hele købsprocessen. Du får juridisk sparring og vejledning i alle henseender forbundet med dit boligkøb, så du hele tiden har fuld kontrol over købsprocessen. En boligadvokat oplyser dig om din sag i øjenhøjde, så du altid har overblik over dine beslutninger og din investering. Med den rette rådgivning holdes du velorienteret om processen, de beslutninger som der skal tages, samt hvordan du står i dit boligkøb. 

Du får en boligadvokat tilknyttet hele din købsproces, så du har juridisk rådgivning på sidelinjen fra du finder din bolig, til du står med nøglerne i hånden. Når først du har underskrevet købsaftalen vil din boligadvokat gennemgå denne og tilføje alle dine ønsker. Har du nogle spørgsmål til indholdet kan din boligadvokat også afklare disse. Herefter sendes kontrakten tilbage til ejendomsmægleren, og så er din købsaftale ved at være i hus. Du vil få en bekræftelse fra din boligadvokat, når sagen er afsluttet, altså når din handel er gået igennem. Derefter er der ikke mere at gøre end at få nøglerne og starte indflytningen til dit nye hjem.

Forskellige pakker til forskellige behov

Da vi alle er forskellige kan du oftest selv vælge, hvor meget eller lidt juridisk rådgivning, som du har brug for under dit køb. Står du blot og mangler fundamental rådgivning, så kan du spare penge og blot vælge en lille pakke hos din boligadvokat. Her vil din boligadvokat udarbejde skødet samt sende det til tinglysning.

Har du behov for en anelse mere juridisk rådgivning end blot skødet, så kan du vælge en mellem pakke. Her vil din boligadvokat stadig sørge for skødet og tinglysning, men derudover får du også en udarbejdelse af refusionsopgørelsen samt en berigtigelse. 

Den ultimative juridiske pakke, som også er den mest populære iblandt boligkøbere, er den fulde pakke. Her får du en boligadvokat, som er engageret i alle skridt i hele processen. Din boligadvokat vil gennemgå købsaftalen, behandle dokumenter, udarbejde skødet og refusionsopgørelsen samt berigtigelse. Med andre ord får du den største tryghed og den bedste juridiske rådgivning muligt. Dermed skal du ikke bekymre dig om andet end at klargøre din flytning, da din boligadvokat sørger for alle de juridiske elementer i købet.