Find den perfekte pejs hos Pejse-Centret

Med en pejs i centrum bliver et rum mere hyggeligt. Pejse giver en hjemlig varme, som er svær at matche. Gløden fra en tændt pejs kan fylde et rum med varme farver, hvilket skaber en rolig og rar stemning om aftenen. De kan varme et rum på en behagelig måde, og er især perfekte til vintermånederne, når kulden trænger på udenfor. Pejse-Centret er eksperter i pejse. De tilbyder den allerbedste ekspertvejledning og kan hjælpe med væghængte- og fritstående brændeovne, gaspejse, pejseindsatse, biopejse med flere. De har desuden en fysisk udstilling i deres butik i Hellerup hvor man kan finde masser af inspiration. De leverer til både Danmark og udlandet og tilbyder installation på hele Sjælland. Firmaet startede tilbage i 1855 som et smede- og kakkelovsfirma og skiftede i 1970 navn til Pejse-Centret. I dag sælger de alt det bedste indenfor pejse og brændeovne fra alle førende fabrikanter. Find den perfekte pejs til dit hjem allerede i dag ved Pejse-Centret.

Typer af pejse ved Pejse-Centret

Pejse-Centrets sortiment tilbyder alle slags pejse. Bio- og elpejse er perfekte til alle, der ønsker at nyde varmen fra ilden, selvom de ikke har en skorsten. Biopejse brænder, istedet for træ, det miljøvenlige biobrændstof bioethanol, som laves af organisk affald. Denne forbrænding kræver hverken skorsten eller aftræk. Bioethanol afgiver nemlig kun fordampet vand, varme og CO2, når det brænder. Dermed får man en forbrænding som hverken lugter, ryger eller laver aske. De kan sættes op i stort set alle rum i hus og lejlighed, fordi de ikke kræver en skorsten. Gaspejse kan varme hele hjemmet og er stilrene og lette at bruge. Fordelen ved en gaspejs er, at den er let at vedligeholde og næsten ingen rengøring kræver. Den er desuden let at bruge. Pejseindsatse er fantastiske midtpunkter i et rum. De er en effektiv varmekilde og giver mange indretningsmuligheder.

Skab et smukt rum med en pejs fra Pejse-Centret

Med en pejs fra Pejse-Centret i hjemmet får man en række muligheder, når man skal indrette et rum. Med en pejs installeret kan man skabe et flot look og en speciel stemning. Ilden er en naturlig varmekilde, og mange synes, at denne varme er super rar. Den afslappende varme skaber de perfekte rammer for en hyggelig aften i hjemmet. Pejse fra Pejse-Centret er både pæne og skaber en skøn atmosfære i et rum. At sidde foran en tændt pejs, mens sneen falder udenfor vinduet, er noget af det hyggeligste, man kan foretage sig.