Fiks de små uperfektheder i boligen

Der er som regel tusindvis af diverse huslige, praktiske gøremål, når man er husejer – eller -lejer for den sags skyld. De skal i sidste ende ordnes af enten dig, en professionel eller en kommende ejer. Dog vil det klart være den rareste løsning for dig at få afsluttet nogle af disse projekter, mens du bor i huset.

Fodpaneler og lister

Hvis der bygges nye værelser, eller der skal tilføjes en smule ekstra finesse, kan det være, at man får sat fodpaneler og lister på. Det slutter så også ofte ved det punkt på dagsordenen. Når først de er på, er det jo en form for afslutning. Det er dog ikke nødvendigvis helt færdiggjort, da du måske ønsker, at de matcher med den hvide farve på vægge, døre, skabe osv. Det kan du sørge for ved at bruge træmaling indendørs. Lister og fodpaneler kan både være produceret af træ og plast eller metal. Træmaling skal selvfølgelig kun benyttes i tilfælde af, at dine lister og/eller fodpaneler er lavet af træ. En fordel ved at have dem i træ er, at træ er et typisk nordisk materiale, som man ofte bruger, når der er behov for lidt ekstra hygge eller personlighed. Det er nemlig også meget nordisk at køre minimalistisk stil, hvilken er knap så personligt præget.

Mal væggene over

Er du flyttet ind i et hus med en masse slidmærker på væggene, som i bund og grund nemt ville kunne males over, men er du ikke nået dertil endnu, er dette måske tidspunktet. Det kan også være, at du i mange år har boet i huset og selv har bidraget til mærkernes skabelse, men de skal stadig gerne males over. Det er op til dig, men ved at male dem over vil dit hus kunne føles nyere og mere renligt/ordentligt.