Farvede glas hitter som aldrig før

Af Kevin - 31 May 2023

Farvede drikkeglas er en fantastisk løsning for dig, der vil bringe lidt ekstra liv ind i boligindretningen. Det har været en af de største trends i de seneste år – og den fortsætter for fuld blus. Har du indrettet dig med mange hvide flader, er det en nem måde at give boligindretningen et løft rent visuelt. Et par grønne eller blå glas i vinduet giver f.eks. et helt nyt farvespil, når sollyset rammer ind på glasset – og farvede glas er nemme at skifte ud, hvis du pludselig ønsker at prøve noget nyt eller bare nogle andre farver.

Farvede glas fungerer også særligt godt til borddækningen.

Når du skal dække bordet til middagen, er du måske vant til at gå med de klassiske glas og tallerkener. Men har du overvejet at give borddækningen et mere personligt præg med farvede drikkeglas? Du kan gøre det subtilt ved at vælge farvede vinglas, hvor det øverste af glasset er transparent, mens bunden er lettere tonet i f.eks. en lyserød nuance. Det bidrager med et elegant touch og kan uden videre kombineres med dine eksisterende glas. Du kan også gå all-in ved at vælge farvede vandglas i en heldækkende farve som turkis – eller gå med regnbuefarvede drikkeglas, der virkelig bidrager med noget nyt til borddækningen. Har du mod på det, kan du endda mikse glassene på kryds og tværs, så hver festdeltager får sin egen personlige farvekombination. Kontraster eller monokrome farvesammensætninger – valget er dit, og der er ikke nogen spilleregler, når det kommer til farvede drikkeglas. Du kan gøre, som du har lyst til. På den danske webshop Mozalina kan du finde masser af farvede glas, der gør din borddækning både farverig og sjov.

Farver gør os i godt humør

Der er mange argumenter for, hvorfor farver vinder større og større indpas i boligindretningen. Det enkelte svar er, at farver har en positiv indvirkning på vores sind og skaber bestemte associationer – det gør os kort sagt glade i låget, og der kommer gerne flere og flere farver ind i boligen hen over forårs- og sommermånederne. Du kan vælge lige de farvede drikkeglas, du synes bedst om – gå efter de farvede glas, fordi er sjove, flotte og unikke.