Få et snedkerkøkken hos Multiform A/S

Af Kevin - 27 Jun 2022

Drømmer du om et smukt designer køkken i Lyngby, så læs her om Multiform A/S, der laver smukke snedkerkøkkener i kompromisløs kvalitet.

Multiform A/S leverer det perfekte snedkerkøkken

Drømmer du om et smukt og funktionelt køkken, der matcher præcis dine behov, vaner og stil? Hos Multiform A/S kan du bestille et smukt snedkerkøkken lavet i kompromisløs kvalitet af danske håndværkere. De har eget værksted og snedkeri i Danmark og får træ fra et lille familiedrevet savværk i Østrig, der kun saver træ fra europæiske skove. De laver tapsamlinger, not og fer, svalehalesinkninger og dyvler. Det holder langt længere end de fabrikslavede køkkener. Hvis du bestiller et snedkerkøkken er alle skuffer håndlavede, og der er kræset for enhver detalje. Hvis du bor i et arkitekttegnet hjem og skal have nyt køkken, så kan du ikke vælge hvad som helst. Du må finde en løsning, der lever op til den æstetiske kvalitet af dit hjem. Når du bestiller et snedkerkøkken hos multiform.dk, får du den allermest eksklusive løsning, som matcher præcis dine behov. Designet bliver udviklet efter dine ideer og dine ønsker, og du kan selvfølgelig selv være med til at træffe beslutninger om overflader, farver, træsorter, finish etc. Læs mere om de smukke snedkerkøkkener, som de udfører for tilfredse kunder overalt i Danmark. Og find den helt rette løsning til dit hjem i samarbejde med professionelle og passionerede eksperter.

De kan tilbyde dig et designer køkken i Lyngby

Drømmer du om et smukt designer køkken i Lyngby, der er designet efter dine behov? Multiform A/S er en snedkervirksomhed, der laver køkkener, badeværelser og garderober i hånden. Deres design og præcise håndværk er banebrydende, og de har arbejdet for en lang række af tilfredse kunder med at lave designer køkkener i Lyngby og rundt omkring i landet. Et snedkerkøkken er den helt rette investering, hvis du går op i dit hjem og drømmer om et funktionelt og smukt køkken, hvori det vil være en fornøjelse at lave mad hver dag. Du kan være helt sikker på, at du nok skal kunne finde det helt rette design, der matcher præcis det, du ønsker og de behov, du har. Der findes et hav af forskellige træsorter, som egner sig til køkkener. Du kan komme og kigge på eksempler på designer køkkener i Lyngby i deres showroom og butik på Jernbanepladsen. De har ingen køkkener på lager, men bygger alting op helt fra bunden. De har over 25 snedkere på værkstedet og har bl.a. en specialist i skuffer, der designer, udvikler og bygger håndlavede skuffer til alle deres ca. 500 årlige køkkenprojekter. Find det helt rette designer køkken til din smag og kig forbi butikken i Lyngby, hvis du søger inspiration eller en uforpligtende snak.