Få en lettere hverdag og god kaffe med Nespresso

Med en kaffemaskine fra Nespresso kan du lave en god kaffe på ingen tid. Store og dyre maskiner er ikke nødvendige for at brygge en kop velsmagende kaffe. Nespresso kaffemaskiner gør det muligt at brygge en kop kaffe, som er lige så god som den, du kan købe på en café. Maskinerne udtrækker din kaffe med højt tryk, hvorfor alle kaffens aromaer frigives. Dette skaber en kop kaffe, som er både fyldig og smager godt. Maskinerne gør arbejdet for dig, så det bliver let at brygge en god kop kaffe på kort tid. De er desuden lette at vedligeholde og kræver kun minimal pleje og rengøring. Kaffebryggerne har et rengøringsprogram, som fungerer ved at du trykker på en knap, hvorefter maskinen rengør sig selv, mens du bruger din tid på det næste i dagens program. Visse dele, som kræver hyppigere rengøring end resten af maskinen, kan tages af og vaskes i opvaskemaskine eller skylles af i hånden. Med en kaffebrygger fra Nespresso kan du let brygge kaffe af høj kvalitet derhjemme.

Virksomheden Nespresso

Nespresso startede i 1986 med en klar vision; de ville gøre en god kop espresso tilgængelig for alle. Den første kaffebrygger var modellen C100. Den blev i første omgang solgt i Schweiz, Japan og Italien til virksomheder, men efter tre år forsøgte man sig på det private marked i Schweiz. God kvalitet har altid været i deres fokus. De tror nemlig på, at det er denne, der skaber fantastiske øjeblik for kunderne. Kaplserne, de bruger, gør det muligt at sikre en stabil, god kop kaffe hver gang, du brygger. Virksomheden udsprang fra moderfirmaet Nestlé og har været ejet af dem lige siden første dag. Forholdet til sit moderselskab har altid været af stor betydning for virksomheden.

Nespresso – en fantastisk kop kaffe når du har lyst

Kaffemaskiner fra Nespresso gør det nemmere, end det nogensinde har været, at lave en lækker kop kaffe af café-kvalitet. Med enkelte tryk kan du lave en fantastisk espresso. Der findes et bredt udvalg af bryggere, så du kan være sikker på at finde én, der passer til netop dit formål. Om du skal bruge en maskine derhjemme eller på din arbejdsplads, så har Nespresso den perfekte model for dig. De findes således i alle størrelser, farver og med forskellige egenskaber.