Få den bedste vinoplevelse med det rigtige vinglas

Du kender den og har prøvet det før. Den nydelse ved at åbne en vinflaske som du har glædet dig til hele dagen, hvis ikke flere dage. Den behagelige lyd, når vinen bliver skænket op i glasset. Den duft, som kommer når man løfter glasset op til næsen, og følelsen af det perfekte vinglas, som ligger godt i hånden. Det lyder af meget, men den perfekte vinoplevelser kræver ikke andet end den rigtige vin og det rigtige vinglas. Der findes nemlig et rigtigt stort udvalg af glas til vin, da der findes forskellige størrelser, og vægt på glassene. Derfor finder du med sikkerhed også noget, der passer helt perfekt til dine behov. Gå derfor på opdagelse i det store udvalg af glas og find det helt perfekte vinglas allerede i dag.

Hvilken betydning har det rette vinglas?

Går du meget op i vin ved du også at det rigtige vinglas har en meget stor betydning for hvordan vinen smager. Det er selvfølgelig muligt at drikke vin af næsten alt og der er ikke noget, der som sådan er rigtigt eller forkert. Oplevelsen bliver dog bare bedre, hvis man har det rigtige glas. At have det rigtige glas til din vin er nemlig at gøre den en tjeneste og det kan hjælpe med at fremhæve det du gerne vil fremhæve ved vinen. De fleste er selvfølgelig er dog godt bekendte med rødvinglas og hvidvinsglas, men det er også muligt at få fat på glas, som passer perfekt til de forskellige druer, så du får fremhævet det rigtige ved vinen.

Hvor meget skal der fyldes i et vinglas?

Der sker at et vinglas vælter i ny og næ, men du har mulighed for at mindske risikoen ved et væltet glas ved at fylde glassene op på den helt rigtige måde. En tommelfingerregel er at glasset kun skal fyldes op til det bredeste sted på glasset. Det mindsker ikke kun risikoen for rødvinspletter på duen, men det lader også vinen ilte, da overfalden bliver så stor som overhovedet muligt. På den måde kan duften også bedre stige op fra vinen, hvilket vi alle ved er en af de mest essentielle dele af smagen og nydelsen af vinen. Skynd dig derfor ind i udvalget og få fat på et vinglas lige nu.