Få den bedste seng i dit hjem

Hvad er det vigtigste, når du skal indrette dit nye drømmehjem? Er det køkkenet, måske stuen eller har du en speciel hobby, som du ønsker at indrette et helt rum til? Mulighederne er mange, men vi har et rigtigt godt bud. Soveværelset. Eller faktisk kan vi komme det mere præcist end det. Sengen. Vi forstår godt dem, som ville svare et af de mange rum, hvor vi er sammen med familie og venner. Men vi ville aldrig kunne være sammen med dem vi elsker, hvis ikke vi fik den søvn vi skulle. Søvnen er vigtigt for energi, velvære og ikke mindst levetid. Vi kommer derfor her med en række bud på, hvilken seng du bør vælge.

Luksus udgaven

Hos Sengetid.dk har de et bredt udvalg af senge. Et de emner, som vi vil fremhæve, er en kontinentalseng på 210x210cm. Denne kategori af senge er også kaldet for king size. Det her er den store og lækre seng. Sengen hvor du går hen, hvis du virkelig skal sove igennem. Der er i den grad plads til, at du først kan rulle til den ene side, så til den anden side og så på skråt. Der er nærmest uendeligt af plads. Dette gør, at du virkelig kan brede dig ud, og du bør ikke føle dig begrænset. Kontinentalsengen fra Sengetid.dk er sammentidig sengen, som du ikke har lyst til at stå op fra. Den indbyder til lange søndage morgener, hvor du får serveret din morgenkaffe i dynerne, før du overhovedet har forladt dem.

Til teenageren

Måske det ikke er alles behov med en king size seng, og det vil for de flestes vedkommende nok være forbeholdt forældrene i huset. Men hvad finder man så til arvingen? Vi har et godt bud. Her vil Boxsengen være en oplagt mulighed. Den kan fås i flere størrelser, og i flere forskellige prisklasser. Den helt store fordel ved at vælge en boxseng er, at den er nem at flytte videre. Det betyder, at når dit barn flytter, kan den nemt komme med. Alternativt kan den efterfølgende bruges som gæsteseng.

Gør et kup

Hvis det ovenstående lyder fristende, så vil vi anbefale dig, at du skynder dig ind på Sengetid.dk. Netop nu har de nemlig op til 65% rabat i deres januarudsalg, og der er derfor mange gode penge at spare. En seng kan være en stor investering, så hvem har ikke lyst til det?