Få solgt din bolig

Er I på udkig efter ny bolig? Måske den gamle efterhånden er blevet for lille – det kan være, en familieforøgelse har gjort, at I er nødt til at søge nye veje. Det kan også handle om, at I gerne vil tættere på job eller familie, og at den beliggenhed, jeres bolig har i øjeblikket, ikke helt stemmer overens med det ønske. Hvis det er tilfældet, er I måske gået i gang med at kigge på muligt hussalg og hvordan det skal fungere.

Det er en god idé at få undersøgt, hvad forskellige ejendomsmæglere har at tilbyde. Hvad lægger I gerne vægt på jer? For mange er salæret først og fremmest noget, der spiller ind – man vil gerne have så god en aftale som muligt – men det er også vigtigt med en ejendomsmægler, der kender til markedet, og derfor er det tit en fordel at have en lokal mægler, der virkelig kender området, som I får med en ejendomsmægler i Hvidovre.

Gør hjemmet attraktivt

Har I været glade for jeres hjem? Så er det med at få det kommunikeret til potentielle købere, der kigger på jeres bolig. Det betyder rigtig meget for et salg, hvordan en bolig bliver annonceret, og det er da også værd at kigge på, hvordan ejendomsmægleren generelt gør det. Forhåbentlig kan I få lavet en aftale, hvor boligen hurtigt kommer frem på markedet, ligesom der bliver taget billeder til salgsannoncen, der virkelig får det bedste frem i alle rummene.

Nye købere kender måske hverken huset eller området, så det kan godt betale sig at være opmærksom på de forskellige ting, der kan tælle op i en handel. Det handler om at få gjort jeres bolig så attraktiv så mulig, så andre kan se den charme, I også så i huset, da I selv købte det i sin tid. Det er de små ting, der afgør et salg.