Få mere komfort i din søvn med en kontinentalseng

Søvnen er noget af det, der har den største afgørelse for vores helbred. Hvis vi tager til lægen og klager over noget som en god, gammeldags hovedpine, vil et af lægens første og mest automatiske og gentagede spørgsmål være, hvor meget søvn vi har fået – og om vi sover behageligt om natten.

Slip af med søvnkomplikationer

Når det er spørgsmålene, der møder os, når vi klager over helbredsproblemer, som langt de fleste mennesker har oplevet, hvorfor så ikke sørge for at kunne give lægen det bedste svar næste gang? Det bedste svar er vel, at man har sovet mindst syv en halv time i en komfortabel seng. De syv en halv timers ideelle søvnvarighed kommer af en påstand på Netdoktor.dk om, at det er det gennemsnitlige søvnbehov for voksne mennesker. Kom op i højden med en kontinentalseng, som vil kunne øge din søvntilfredshed. Kontinentalseng er en seng, der består af tre elementer: boxmadras, springmadras og topmadras. Med disse tre elementer stablet oven på hinanden, kan det ikke undgås, at sengen får en vis højde. Kontinentalsenge vil kunne give alle den komfort, de måske førhen har manglet i deres seng. Du kan desuden uproblematisk få en kontinentalseng med en bestemt hårdhed. Producenterne er nemlig godt klar over, at vi alle har forskellige behov for hårdhed af vores sengs madrasser.

Yderlige overvejelser

Du skal dog ikke kun beslutte dig for at købe en kontinentalseng. Du skal også overveje andre ting i sammenhængen; Du skal tænke over og træffe valget, om du vil have en sengegavl og dermed også kunne sidde nogenlunde behageligt op i sengen; Du skal vælge, om du vil have en enkeltpersons-, topersoners- eller halvandenmandsseng; Du skal vælge, hvilken tykkelse din topmadras skal have osv. Hvis du er på bar bund, vil forhandlerne garanteret hjælpe dig med vejledning omkring disse ting.