Få den have du altid har drømt om

Af din-nye-bolig - 28 May 2022

Går du med drømmen om at få en smuk og blomsterne have, der selv kan få Søren Ryge til at vælte bagover, skal du kigge med her.

En have fyldt med blomster i vilde farver og bær og frugt man kan plukke direkte fra træet, er vist noget de fleste danskere drømmer om. Foråret er godt i gang, så hvis man vil plante skønne blomster og frugttræer er det nu man skal i gang.

Få hjælp til at få din drømmehave

Planteverdenen kan være svær at finde rundt i. Man vil jo gerne have en have, der blomstrer fra tidligt forår og helt hen til sensommeren. Derfor kan det være en god ide at få hjælp til din nye have. Det kan være du går og drømmer om en have med en lille dam, et stort staudebed og et orangeri hvor du kan nyde sommeraftenerne, i selskab med dine ny voksede tomater og agurker. Ansat eksempelvis en anlægsgartner, der kan hjælpe dig i processen til at få en flot have. En anlægsgartner vil hjælpe dig, fra start til slut med at få lige den have du går og drømmer om.

Tips til en have der har det hele

En have der har det hele, skal have plads til hele familien. Derfor kommer der her fire ting, du kan tilføje til din have, så den bliver lige som du vil have den.

  1. Lav en smuk terrasse, hvor der er plads til grill, spiseplads og liggestole

  2. Smukke staudebede. Her kan du med fordel plante forskellige blomster, der blomstrer på forskellige tidspunkter, så du altid har noget smukt at kigge på.

  3. Plantekasser med krydderurter, kartofler, gulerødder osv.

  4. Et orangeri med plads til hele familien. Her kan du bruge sommeraftenerne, når det det bliver for køligt at sidde på terrassen.