Få de rette gardiner

Af din-nye-bolig - 01 Oct 2022

Flere oplever, at det kan være vanskeligt, at finde de rette gardiner til boligen. De skal nemlig opfylde flere kriterier. Det gælder både gardinernes model, farve og funktion, som skal opfylde dine behov. Det kan derfor være fordel at få vejledning af en gardinkonsulent, når du skal vælge dine gardiner. Dette kan blandt andet GardinBussen hjælpe dig med, som du kan læse nærmere om her.

Sådan kan du slippe for at besøge en gardinforhandler

Vidste du, at der fandtes en gardinbus, som tilbyder at køre hjem til din bopæl? Ved at bestille GardinBussen på https://www.bestil-gardinbussen.dk har du mulighed for at se gardinerne i dit hjem, herunder i sammenspil med resten af din boligindretning. Du slipper derfor at tage ud i en butik, som forhandler gardiner. Dette kan særligt være en fordel, da det kan være svært at forestille sig, når man ser på gardiner i en butik, hvordan gardinerne vil se ud i ens hjem.

Når du bestiller en tid hos https://www.bestil-gardinbussen.dk, får du et gratis besøg, hvor du kan få hjælp, inspiration og vejledning til at finde de rette gardiner. Uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller Sjælland kan Gardinbussen komme til dig, så hvis du for eksempel bor i Esbjerg, så kommer gardinbussen hjem til din bopæl i Esbjerg.

Dette bør du tage stilling til, når du skal have nye gardiner

  • Når du skal vælge modellen, bør du overveje, hvilken funktion du ønsker, at dine gardiner skal have i forhold til sollys. Modellen afhænger meget af, hvordan du kan regulere, hvor meget sollys du ønsker at få ind ad vinduerne.

  • Du bør tage stilling til, om du ønsker gardiner med eller uden mørklægning. Mange foretrækker i soveværelset at have et mørkelægningsgardin.

  • Det er vigtigt at få målt nøjagtigt op. For at sikre en korrekt opmåling kan du få hjælp af en gardinkonsulent hos https://www.bestil-gardinbussen.dk.