Få 3 tips til at give din facade en kærlig hånd

Af din-nye-bolig - 07 Jun 2021

Din boligs facade er naturligvis det første, som folk bliver mødt af, når de kommer til dit hus. Derfor er det også værd at investere noget tid og ressourcer i den. Hvis din facade er begyndt at se slidt ud, så er der heldigvis hjælp at hente.

Her får du tre tips til at opgradere din boligfacade.

Renovér din facades murværk

Hvis der er skader i din facades murværk, så er det en rigtig god idé at prioritere at renovere det. Det pynter nemlig ikke blot på din facade, men er også med til at sikre din boligs sundhed og værdi. Du sørger for at holde din boligs værdi, hvis du renoverer dit murværk. Det kan ovenikøbet være, at din boligs værdi stiger.

Derfor er en facaderenovering en investering. Det kommer dig nemlig til gode på flere måder senere, når du vælger at renovere din facade. Hvis du bor nær Lejre eller Roskilde, så finder du murerarbejde i Roskilde her.

Giv dine overflader en algerens

Hvis du oplever, at der er alger overalt på dine overflader, dvs. fliser, murværk, tagsten m.m., så er der også råd for at få det væk. Alger er nemlig ikke noget, der ligefrem pynter på din boligfacade. Det får typisk sådan noget som fliser og tagsten til at se langt ældre ud, end de er. Men en algerens kan få dem til at se ud som nærmest nye.

Skift dine døre og vinduer

Hvis du har vinduer og døre, der er gamle og slidte, så gør det ikke noget godt for din boligs facade. Samtidig gør det heller ikke noget godt for din boligs værdi eller sundhed. Gamle og slidte vinduer er typisk også lig med dårlig isolering. Derfor skal du overveje at skifte dem ud, hvis det er tilfældet.