Et praktisk polyurethangulv i lige nøjagtigt den nuance du drømmer om

Af din-nye-bolig - 29 Dec 2021

Står du og skal til at træffe den store beslutning omkring gulvvalget i processen af et nybygget hus? Eller drømmer du om at skifte det gamle egetræsgulv ud? Der findes mange slags gulve i både træ, vinyl og linoleum samt epoxy og polyurethan. Det er meget individuelt hvilket gulv folk helst vil have. Gulve som epoxy og polyurethan fås i alle regnbuens farver. Den ensartede og glatte overflade, som et polyurethangulv har, skaber typisk en anden ro og et mere minimalistisk udtryk i pågældende rum.

Eminent og lyddæmpende gulv der passer perfekt ind i mange forskellige rum

Et gulv af polyurethan er en meget fleksibel og blød gulvbelægning uden samlinger og fuger, der giver en fremragende gangkomfort både med og uden sko. Det er også et meget behageligt underlag blot at stå på. Da polyurethan er et gummigulv, har det mange fordele. Her kan nævnes, at gulvet har en lyddæmpende effekt fra både bump og fodtrin hvilket gør, at det mindsker lydniveauet i ens rum. Denne fordel gør, at gulvet er meget praktisk på børneværelser, i køkkener, stuer samt i institutioner, på skoler og i fitnesscentre, hvor lydniveauet hurtigt kan blive højt når flere mennesker samles i dagligdagen.

Vælg polyurethan og få et slidstærkt og vedligeholdelsesvenligt gulv

 Polyurethan er et meget slidstærkt valg til gulvbelægning, og rengøringen af gulvet er både nemt og hurtigt med almindeligt sæbevand. Man behøver derfor ikke at tænke ret meget over hvordan man vedligeholder gulvet i en travl hverdag. Dette kan være en afgørende faktor for gulvvalg hos mange. Som ved alle andre gulvtyper er der også en ulempe ved polyurethan. Det er ikke et gulv man selv kan lægge. For at få det flotteste og mest optimale resultat er det en god idé at få professionel assistance til dette.