Erfaren og professionel rådgivning

Af Kevin - 30 Sep 2021

Hvis du står i den situation at du skal til at sælge din hus, så er det vigtigt du får erfaren og professionel rådgivning. Komplet køberrådgivning  er en virksomhed som har speciale indenfor lige netop dette område. Det er en forholdsvis ny virksomhed, som blev stiftet i i 2017. Dengang blev den stiftet af Søren Ahlgren Mortensen, som er en kendt forsikringsekspert. Det der var meningen bag virksomhed var at det skulle være et samlingspunkt hvor alle boligkøbere vil kunne få en erfaren og professionel rådgivning, som de har brug for i sådan en situation. Det er nemlig eksperter som støtter DIG og står ved DIN side under hele forløbet. Komplet køberrådgivning er nogle af de bedste indenfor deres fag, og det er utrolig vigtigt at du får en erfaren og professionel rådgivning, som leveres af de bedste. De arbejder som sagt kun for dig, som betyder at de vil se på dine vilkår og pris når boligkøbet skal gå igennem. Igennem eksperterne vil man få alt fra boligteknik, ejerskifteforsikring til bolighandlen selv. Så som du kan høre, så betyder det utrolig meget at have en erfaren og professionel rådgivning ved sin side.

Erfaren og professionel rådgivning – prisforhandling

Du har måske gået med tanken at det vil blive ubehageligt på det tidspunkt, hvor du skal til at prisforhandle når du skal købe drømmehuset. Der vil i mange situationer komme følelser i blandt netop, fordi det hus vil kunne betyde utrolig meget for dig, og din familie. Det begynder også først at blive et problem, hvis personen som sælger har en hård ejendomsmægler på deres side. Det er derfor det betyder utrolig meget at have en erfaren og professionel rådgivning, som vil kunne hjælpe dig i disse situationer. På dem måde vil du ikke kunne lade dine følelser komme i vejen, men derimod sige dine krav i forhold til vilkår og pris til din rådgiver.

Erfaren og professionel rådgivning – populært at sælge sit hus

Som du nok har opdaget, så er det efterhånden blevet populært at sælge sit hus fordi der er kommet en stor prisstigning. Det skyldes blandt andet håndværkerne som har øget prisen, men også selve byggematerialerne som er blevet dyre med tiden. Det er derfor alt afgørende at du har en erfaren og professionel rådgiver, så du vil kunne få det maksimale beløb ud af dit hus.