Er dine elinstallationer sikre og up-to-date

I dag er det en integreret del af en hushandel mellem private, at sælger har sørget for, der foreligger en el synsrapport. Her kan køber læse om forskellige udfordringer og farer, der kan være ved husets elinstallationer, om alting er lovligt og korrekt monteret mm. Men mange har boet i deres bolig i mange år uden at få gennemgået installationerne. Hvornår har du sidst fået foretaget et el-eftersyn?

I det professionelle erhvervsliv er det mere almindeligt med en løbende gennemgang og tit en integreret del af arbejdet med at forebygge, fjerne risiko og arbejdet med brandsikkerheden.

Du kan bestille en gennemgang

Et af formålene med en gennemgang er selvfølgelig sikkerheden, men det kunne også sagtens være, at du kunne blive opgraderet og få en mere moderne løsning. I forbindelse med en renovering eller tilbygning er der måske mulighed for at få installeret et moderne IHC-anlæg. IHC betyder Intelligent House Control, som er en løsning med mange muligheder, fx kan du slukke alt lys i huset på én gang. Men mindre kan også gøre det, det kan være installation af en varmepumpe, så du sparer på varmeregningen. Eller måske installation af solceller, en investering som måske også kan spare dig penge.

Hvis du bor i Hadsund, Hobro, Langå eller Randers, så kan du søge hjælp hos en professionel fagmand her hos El installationer.

Hvad er termografering?

I erhvervslivet kan det forekomme, at man, som en del af arbejdet med brandsikkerhed, får gennemført en såkaldt termografering. Det handler om, at man tager billeder med et varmefølsomt kamera, fx af el-tavlen og andre steder. Billederne viser, hvor der er brandfare, og hvor der er nedbrud i installationerne, og hvor der sker spild af energi.

En termografering er i nogle situationer et krav fra forsikringsselskaberne, og så er der ingen vej udenom, hvis du vil bevare din forsikring.