En smuk afslutning på taget

Et gennemtænkt system

Med JUAL Roofline murkronesystem opnår du løsninger, der på mange områder kan øge og forstærke bygningens designmæssige udtryk. JUAL Roofline bruges som murkrone-inddækning med 6° indgående hældning, hvor der ønskes et flot og ensartet udtryk.

JUAL har i mange år produceret murkroner på specielle mål og med specielle udtryk. Det kan JUAL stadig levere, hvis det ønskes. Med murkroneinddækningen JUAL Roofline findes der nu et produkt, som kan specificeres og monteres på langt de fleste bygninger.

Det vil sige, at pris og leveringstid i stort omfang kendes fra start, og arkitekt eller montør kan forudse arbejdets proces meget bedre end tidligere, når der efterspørges på en specialløsning.
Der er mulighed for individuel tilpasning til alle typer af murkroner, og kan monteres på murkroner med varierede bredde.

Kliksystem gør montagen hurtigere

Der hvor Roofline murkronesystemet bliver unikt, er med systemets montagevenlige kliksystem, som gør montagen af murkroneprofilerne til en hurtig og simpel opgave. Når beslagene er monteret, bliver profilerne klikket ned over som låsefunktion – enkelt og nemt.

Hele montagen af murkronesystemet udføres sikkert, enkelt og frem for alt hurtigt, da systemet er gennemtænkt og forberedt ned til hver murkrone detalje. Dette gør håndværkerens og entreprenørens arbejde let og ubesværet.

Derfor skal du vælge Roofline murkronesystem

Med Roofline murkronesystem har du mulighed for at lave en elegant afslutning på toppen af facaden, og understrege bygningens æstetiske kvalitet med denne stramme kantløsning. Med dette system opnår du løsninger, der på mange områder kan øge og forstærke bygningens designmæssige udtryk.

En af flere fordele ved Roofline murkronesystem er, at murkronesystemet matcher alle typer af tagmaterialer som beton, stål, tegl, træ eller lette facadeprodukter. Det gør, at du allerede tidligt i processen slipper for bekymringen om murkronesystemet passer til projektet. Derudover er der ingen synlige skruer, som ved en ”normal” murkroneløsning. Dette skaber en elegant lethed, som giver en flot finish på toppen.

Med dette murkronesystem er mulighederne med farver uendelige, og det øger motivationen for at tænke utraditionelt på bygningens udtryk. Du har mulighed for at opnå et markant og anderledes udtryk på toppen af facaden, som vil udgøre en flot kontrast i f.eks. en grå betonfacade.