En nem dessert kage du altid kan lave

Af Kevin - 28 Feb 2023

Intet slår en lækker og nem dessert kage efter en lang dag. Men det er let at blive overvældet af alle opskrifterne på komplicerede kager med flere komponenter og trin. Hvis du leder efter en simpel opskrift, der ikke tager for meget af din tid eller kræfter, er du kommet til det rette sted! Læs videre for at finde en nem dessertkage, der kun kræver fire ingredienser og kan tilberedes på under 15 minutter.

 

Det er en særlig nem dessert kage

Denne særlige dessertkage er blevet min go-to i travle uger, fordi den er så enkel og ikke kræver et ton af særligt udstyr. Alt du behøver er fire ingredienser – en kasse kagemix, æg, vegetabilsk olie og vand – og et 9×13 tommer stort bagefad. Og hvis du har nogen toppings som glasur eller drys på hånden, er du velkommen til at være kreativ!

 

De første skridt ved en nem dessert kage

Det første skridt er at forvarme ovnen til 175°C, mens du blander ingredienserne sammen i en stor skål med en elektrisk røremaskine. Når alt er blandet og ser glat ud, hælder du dejen i den smurte bageform og spreder den jævnt ud med en gummispatel. Sæt fadet i ovnen, og bag det i ca. 25 minutter, indtil det er gyldenbrunt. For at sikre dig, at den er færdig, skal du stikke en tandstik ind i midten; hvis den kommer ud rent, er din kage klar!

 

Gå op i detaljen ved en nem dessert kage, men ikke stresse

Når du laver denne nem dessert kage, er der ingen grund til at stresse over at få hver eneste detalje perfekt. Det smukke ved denne opskrift er, at selv hvis tingene ikke bliver helt som forventet (f.eks. hvis din kage ikke er helt jævn), vil den stadig smage fantastisk! Så prøv denne ukomplicerede opskrift i aften – du vil ikke blive skuffet! God fornøjelse med at finde lige præcis hvad du skal bruge til din kage. Det kan være et stort projekt at lave en nem dessert kage, men det behøver du ikke, hvis blot du har styr på hvad du skal bruge inden. Held og lykke med at lave en god kage!