Du kan skabe bedre akustik i rummet med lys og lamper

Af Kevin - 22 Mar 2022

Når du skal indrette et rum, eksempelvis et kontormiljø, så er det først og fremmest vigtigt, at der er tilstrækkeligt med lys at arbejde under. Det i sig selv kan være noget af en udfordring, særligt hvis der er tale om rum hvor der er højt til loftet og store områder der skal have den rette belysning. Yderligere vil der for store rum, særligt dem med højt til loftet, være tale om et problem med et højt lydniveau, grundet en dårlig akustik. Vil du gerne slå to fluer med et smæk og komme dine udfordringer til livs i indretningen, så skal du måske kigge lidt nærmere på aksutikflåder med lys. Her er der nemlig mulighed for at indrette med stil, hvor forbedret akustik og lys bliver løst.

Loftet er det perfekte sted at kigge hen

Når du tænker indretning i et rum, så er det mange gange gulvfladerne der er fokus på. Her kan der være problemer med at skabe nok plads, til de ting du gerne vil have stående og som måske er en nødvendighed. Du overvejer måske også at sætte akustik produkter op i rummet, der også vil fylde i landskabet. Et af de steder hvor der er en anelse mindre fokus er loftet. Her er der som oftest rigeligt med plads og hvorfor ikke udnytte den optimalt, så du optimerer din indretning. Lys virker bedst når det kommer oppefra og ned. Dette betyder også at det er her du skal kigge hen, når du gerne vil skabe den bedste arbejdsbelysning. Ved at kombinere akustik plader med lys i loftet, så har du både skabt et godt lys at arbejde under, samt et arbejdsmiljø med en bedre akustik og mindre støj.

Skab dit eget design med akustikplader med lys

Når du skal indrette et større rum og eventuelt et kontormiljø for at skabe bedre akustik, så er det måske ikke lige let at finde det helt rette produkter, da der er så varieret hvilken størrelse du skal bruge for at det opfylder dine ønsker. Akustikpladers størrelse skal gerne være passende til rummets størrelse, så det giver den højeste effekt. Ligeledes vil farver og materialer variere ud fra specifikke ønsker. Der er dog mulighed for at skabe dit helt eget design. Både i forhold til hvilken størrelse du ønsker, farver, belysning med mere, så du er helt sikker på at det passer perfekt i rummet.