Drømmekøkkenet findes

Et af de vigtigste rum i et hjem er køkkenet. Det er oftest her familien samles. Det er her, man laver alt fra morgenkaffe til aftensmad, og man bruger utrolig meget tid i sit køkken. Og hvis man nogensinde har boet i en ældre lejlighed i hvilken som helst storby, så ved man også, at små, smalle køkkener uden bordplads og med en vask lige ved siden af komfuret er et køkken fra helvede. Men findes der et køkken fra helvede, så findes der også et fra paradis. Et, man selv bestemmer, hvordan ser ud. Et, hvor man selv vælger, hvor vasken skal være. Et køkken, hvor køkkenet passer til ens vaner og drømme – ikke omvendt. Paradis-køkkenet er selvfølgelig et skræddersyet køkken, hvor drømmene pludselig bliver en realitet. Hvad end du drømmer om, så kan du få det. Om det er et storslået og elegant køkken med italienske materialer, eller om det er det nordiske og minimalistiske i træ, så findes der et svar på dine drømme.

Et køkken, der matcher dig

Når man vælger at få lavet et skræddersyet køkken, som eksempelvis Sensoform tilbyder, kan man netop få et køkken, der passer til resten af hjemmet – det kan have samme æstetik, materialer, farver eller faconer. Bor du f.eks. i en smuk tresservilla og elsker den stemning, kan du altså sagtens holde det nye køkken i den stil. Man skal mærke efter, hvad man selv har lyst til at bo og leve i og ikke blindt følge tidens trends. Derudover er det en god ide at tage på inspirationstur. Sensoform har en fysisk butik i Aalborg, og ellers findes der også diverse udstillingsrum rundt i landet. På den måde kan man nemmere finde ud af, hvad man virkelig ikke kan lide, og hvad man faktisk synes ret godt om. Måske troede du, at du skulle have hvid marmor som bordplade, men efter et kig i udstillingsrum finder du ud af, at det er for koldt og måske skal vælge en mørkere bordplade. Du behøver heldigvis ikke stå med det hele alene.

Rådgivning er fundamentet

Der er en masse professionelle og erfarne mennesker med sans for design og køkkener, som altid står til rådighed. Hos Sensoform ved de, at en grundig og ærlig rådgivning lægger det bedste fundament for din køkkendrømme. Og netop derfor tilbyder de også et gratis og uforpligtende start- og inspirationsmøde efterfulgt af hele to gratis arkitekttimer. Arkitekten kan altså allerede begynde at tegne et skræddersyet køkken, når mødet er færdigt. Du kan endda få forskellige inspirationsbøger med hjem, så du kan finde din drøm.