Dørhammer i høj kvalitet fra Møller & Mammen

Har du brug for en god isenkræmmer, der har produkter i høj kvalitet, så er Møller & Mammen stedet for dig. På deres side er det muligt at finde alt det, som du skal bruge til hjemmet. Det er både nødvendigt, praktisk og pænt at se på. I udvalget kan du finde din nye dørhammer eller et skydedørsbeslag.

En dørhammer fra Møller & Mammen er en pæn og praktisk

Ringeklokker kan være både irriterende og upraktiske for nogle mennesker. Ønsker du en anden løsning, der også giver et flot resultat på døren, så er en dørhammer uden tvivl det, du er på udkig efter. Møller & Mammen har dørhamre i flotte motiver. Du kan finde en dørhammer i pulverlakeret sort overflade, messing eller mat nikkel. De kommer i forskellige udformninger, der både er klassiske og sjove. Det er blandt andet den populære løvehoved dørhammer, der fås i forskellige variationer. Der er også delfinen, som er meget populær. Du kan ligeledes vælge en mere simpel dørhammer, der bare er en ring. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at dørhammeren vil være i høj kvalitet. Er du interesseret i at finde en dørhammer til din hoveddør, så tag ind forbi www.moller-mammen.dk, og find den helt rigtige løsning til dit hjem.

Indram døren med robust skydedørsbeslag

Hvis du har en skydedør, skal den selvfølgelig have et effektivt beslag, der gør det let at åbne døren. Møller & Mammen har et udvalg af skydedørsbeslag, der netop klarer dette. Derudover er det også muligt at vælge mellem forskellige design. Du kan finde et dørbeslag med et robust eller klassisk design, der kan gøre meget for udtrykket i rummet. Deres stilrene skydedørsbeslag er alle lavet i høj kvalitet, og kan derfor uden problemer klare at blive brugt til en dør på arbejdet og i hjemmet. Et skydedørsbeslag kan typisk bære 100 kg. Er du på udkig efter et sæt, eller mangler du ekstra skinner og portruller eller andet tilbehør, er du sikker på at finde det hele på siden. Vælger du et sæt, får du alt, du skal bruge til at opsætte en skydedør. Det gælder skinne, portruller, dørstopper, afstandsstykker og bundguide. Tager du ind forbi www.moller-mammen.dk, kan du finde et bredt udvalg af skydedørsbeslag i forskellige varianter.

Møller & Mammen har et stort udvalg af isenkram, og de er altid villige til at besvare de spørgsmål, du måtte have til deres sortiment. Foruden god kundeservice yder de også ganske hurtig levering.