DIY: Sådan laver du dine helt egne pallemøbler

Af Kevin - 31 Aug 2021

Går du med en drøm om at designe og kreere dine helt egne pallemøbler? Så er denne artikel lige noget for dig! Vi giver dig nemlig en lille guide til, hvordan du laver dine helt egne pallemøbler, så du nemt og hurtigt kan følge den, når du skal i gang med dit DIY projekt. Det er nemlig slet ikke så svært at lave de smarte og rustikke møbler, som du måske går og tror, og det er derfor også bare med at komme i gang, så du kan slænge dig i en flot og hjemmelavet pallesofa bagefter. Pallemøbler desuden blevet utroligt populære gennem årene, og din terrasse eller have vil derfor også være top moderne, hvis du har en pallesofa og et pallebord stående. Så skynd dig at komme i gang, og få skabt de helt perfekte pallemøbler til din terrasse eller have!

 

Hvad skal jeg bruge for at lave pallemøbler?

Pallemøbler har et råt og trendy udtryk over sig, og det er blot én af grundende til, at de er blevet så populære. Det er møbler, er er både billige, hyggelige og nemme at lave, og de passer stort set ind i ethvert hjem samt enhver have. Det betyder også, at du slet ikke behøver at være den helt store handyman for at lave nogle møbler ud af paller. Og når det så er sagt, så er der frit valg på alle hylder i forhold til, hvilke møbler du ønsker at lave. Du kan lave nogle til både indendørs og udendørs brug, og du kan lave alt lige fra sofaer til borde. Uanset, hvilket møbel du ønsker at lave, gælder dog, at du blot skal bruge nogle paller og en god værktøjskasse, der har lidt af hvert.

 

Byg din egen seng af paller

Noget af det, du for eksempel kan lave, er en palleseng. Her skal du blot bruge nogle paller – og antallet kommer an på, hvor stor du ønsker, at din seng skal være. Ønsker du for eksempel en seng i størrelse 140×200 eller 160×200, bør 4 paller være nok. Du skal blot slibe og vaske pallerne, så de er rene og splintfrie. Herefter skal du sætte pallerne sammen præcis, som du ønsker det, og du spænder dem blot sammen med beslag, så de ikke rykker sig. Og sidst, men ikke mindst, smider du din madras ovenpå – og voilà, så har du din helt egen og hjemmelavede palleseng!