Designet til at passe ind selv de mindste steder

Blødgøringsanlægget hydro@home er designet til at passe ind selv de mindste steder. Der er mulighed for at vælge separeret resintank og saltkar med en afstand helt op til 3 meter. Hvis anlægget skal monteres i et højskab, er der monteringsbeslag og hylder til de enkelte modeller. Der er også mulighed for en holder på hjul, så der er mulighed for at rulle saltkarret ud, hvis der ikke er plads over dette. Af løbet kan tilsluttes op til 5 meter væk fra og 2 meter over anlægget. blødgøringsanlægget hydro@home er således det perfekte blødgøringsanlæg til ethvert hjem.

Blødgøring i den professionelle industri

Det er ikke noget unikt at Hydro@Home er blødgøring uden strøm, da dette er helt normalt for blødgøring i den professionelle industri. Her vælges det ofte pga. den større driftssikkerhed der er i, at anlægget er mere enkelt. Der er ganske enkelt ikke risiko for fejl på printkort eller andet avanceret elektronik, der kan give tekniske vanskeligheder. Blødgøringsanlægget hydro@home har en kapacitet på 0,5 m³/h og er dermed det ideelle blødgøringsanlæg til ethvert hjem med blød vand. blødgøringsanlægget hydro@home virker efter princip om ionbytning, hvor kalk og andre mineraler byttes ud med natriumioner. blødgøringsanlægget hydro@home er således det perfekte blødgøringsanlæg til dig, der ønsker at undgå kalk i din bolig.

Blødgøringsanlægget hydro@home sikrer et blødt vand i boligen

Blødgøringsanlægget hydro@home sikrer et blødt vand i boligen, der beskytter rør, kraner og andet sanitet mod kalkaflejringer. Dette er med til at forlænge levetiden markant på disse installationer, samtidig med at det giver mindre vedligeholdelse. Samlet set vil dette give en besparelse på lang sigt, både på grund af færre reparationer og renoveringer, men også pga. det lavere energiforbrug, der er forbundet med blødt vand. Det anbefales derfor at have et blødgøringsanlæg installeret i enhver bolig. Besøg hjemmeside og se det store udvalg af blødgøringsanlægget. Hvis ud har nogle spørgsmål til produkterne eller pris til produkterne. Så skriv en mail eller giv os et ring. Så kan vi altid hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål.