Den rigtige drink til din fest

Står du og skal holde stor indflytterfest eller venter du måske gæster næste fredag til en hyggelig komsammen? Mange kender til det at stå som vært/værtinde for en begivenhed, store som små, og hvordan man roder hovedet med planlægninger. Under den obligatoriske oprydning og rengøring af boligen før festen finder du måske nogle flasker rom i gemmerne og tænker det kunne være sjovt at mixe dine egne drinks til festen for at gøre lidt ekstra ud af det. Hjemmelavede drinks kan være med til at signalere overskud, og at du har lagt tanker og kræfter i at gøre noget ekstra godt for dine gæster.

Hvilken drink skal du lave?

Det kan være svært at finde ud af hvilke drinks med rom, du kunne tænke dig at lave til din fest. Måske du går klassisk til værks med en gammel kending som rom og cola, eller måske ønsker du at udfordre dig selv lidt med mere avancerede drinks. Nogle drinks kræver flere ingredienser, såsom for eksempel lime, sukker, grenadine, ananasjuice, fløde eller en anden alkohol til at supplere den enten mørke eller lyse rom i drinken. Derfor kan det være essentielt at vurdere hvor mange ingredienser, du vil lege med. Nogle ingredienser har du måske allerede i dit køkken, mens andre må du ud at købe.

Det er smagen der gælder

Med de mange forskellige ingredienser til dine drinks med rom kan det også være en god ide at tænke over, hvilke smage du og dine gæster kan lide. Skal drinken for eksempel være sød, sur, stærk, bitter eller noget derimellem? Hvis du vil være på den sikre side, så spørg eventuelt efter dine gæsters smags præferencer. Du kan selvfølgelig også justere smagen til undervejs. Slutteligt kan du overveje om du vil servere drinksene i nogle pæne glas, og om du vil servere snacks dertil.