De små detaljer i boligen gør en forskel

Det er nemt at komme til at kigge på boligen i det større perspektiv, fordi det her er så nemt at få øje på de ting, der er noget galt med, eller som du bare er utilfredse med. Der er dog sikkert også mange små ting i din bolig, der kan ændres en smule, hvilket ville skabe en stor forskel i det store billede. Når der nu er tale om de helt små detaljer, er der selvfølgelig mange steder at tage fat.

En afsyring af væggen kan fjerne mørtelresterne

Hvis det lige gik stærkt nok, da du murede, vil du være langt den første, dette sker for. Det kan godt være fristende bare at komme hurtigt igennem projektet, men det kan altså desværre også betyde, at der vil være nogle knap så charmerende mørtelrester på væggen bagefter. Er du hurtig, kan der sagtens gøres noget ved dette med en afsyring af væggen.

En afslibning af gulvet giver boligen nyt liv

Selvom gulvet måske ikke er en del af boligen, du tænker så forfærdeligt meget over i hverdagen, har det altså alligevel en stor betydning for det samlede udseende af boligen. I hvert fald hvis det ikke ser godt ud. Flere slags gulve bliver med tiden slidte og ridsede, og det er ikke nødvendigvis særlig kønt at kigge på. Særligt når der er tale om trægulve, kan en afslibning af gulvet være en rigtig god løsning, som kan få gulvet til at se meget nyere ud igen.

Giv vindueskarmene en omgang maling

Ligesom dine gulve er dine vindueskarme måske ikke noget, du lægger mærke til i din daglige gang i boligen – men det kan uden tvivl gøre en stor forskel for boligens udtryk, hvis disse får en tur med malerpenslen. Det er værd at give dig i kast med, hvis boligens udseende lige mangler det sidste.