De 4 mest populære bloggerplanter

Aldrig før har vi set så mange planter på instagram, og fænomenet omkring Instagram venligt er moderne. Grønne planter er et hit i de danske hjem, og der ses planter i professionelle top dekoreret hjem, fordi det sætter bare lige prikken over i’et. Nogle planter er nemme at holde, mens andre kræver lidt mere pleje. Udover at planter er flotte at kigge på, så er det også godt for dit indeklima. Planter renser luften, og udgør mere ilt til rummet. Men hvilke planter skal man vælge? Her er de X mest populære instagram-venlige planter. 

Bloggerplanten – Monstera Deliciosa

Denne plante ser man ofte på instagram. Det er en hurtigvoksende plante og kan blive helt op til 2,5 meter. Den er nem at holde, da den ikke kræver særlig meget vand. Dog bør man undgå at stille den direkte i solen, men trives i stort set alle andre steder i boligen. Kendetgennen er de her store grønne blade, som kan kunne ligne en slags palme. 

Kaktus

En kaktus har det der rå look, og både mand som kvinde kan lide kaktussen, for den har ikke noget feminint over sig. Den er meget nem at holde i live, og kræver, ligesom bloggerplanten, ikke den store opmærksomhed. Man kan få kaktusser i forskellige farver, forskellige pigge og former. Dog skal disse kaktusplanter helst stå i lys. De elsker nemlig lys, ligesom de kaktusser som står i ørknen. Jorden hos planten skal helst være tør, og bør vandes 2 gange om måneden. 

Pilea Peperomioides

En anden fin bloggerplante, er denne pilen peperomioides. Den bør placeres et sted hvor der er naturlig lys, ikke direkte i sol, og ikke i mørke. Jorden i planten bør holdes fugtig, men bør absolut ikke overvandes, da den hurtigt kan drukne. Kendetegnet ved denne plante er, at den har finde runde blade, som stikker ud hist og pist. 

Efeu

Denne plante har dog været populær i mange år, men man ser dem ofte i boligmagasiner, hvor de hænger og giver spil til rummet. Den kaldes også for en klatre plante og vedbend. Den kan formere sig op og ned af ting, gavle, hegn, hvad som helst, og den vil formere sig. Den kræver ikke den store vanding, og den er ikke god til de helt varme temperaturer. Derfor er det en ideel udplante eller en plante til udestuen. Hvis den skal være indendørs, så bør den stå et sted, hvor den ikke kan udsættes for direkte sollys.